Gem annonce
GENITOR ApS

GENITOR ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-06-2019

Direktør Artcenter Spritten Aalborg

FRA SPRITFABRIK TIL INTERNATIONALT KULTURMEKKA

Aalborgs havnefront er i en stor transformationsproces, hvor en del af området nu bliver omdannet til en multifunktionel kunst- og kulturbydel, der sigter mod at blive blandt de til vigtigste kulturdestinationer i Europa.

Oprettelsen af Artcenter Spritten er en vigtig del af transformationen, og bestyrelsen for Fonden Artcenter Spritten søger nu en direktør til at stå i spidsen for opbygningen og udviklingen af det nye internationale kunstcenter Artcenter Spritten, der forventes åbnet i 2021. Artcenter Spritten vil dels bestå af den gamle spritfabriks bevaringsværdige bygninger samt en tilbygning hertil, dels knytte sig fysisk sammen med Tomás Saracenos monumentale værk Cloud City.

Ambitionen med Artcenter Spritten er at formidle møder mellem ambitiøs, international kunst og brugerne i en ny, stor kunsthal, hvor toneangivende internationale og danske kunstnere inviteres til at producere, vise og formidle deres kunst, så kunsten opleves relevant og inddragende. Artcenter Spritten skal konkurrere med andre kunstcentre og tilbud, og som direktør skaber du en samlet vision og strategi for kunstcenteret, der realiserer ambitionen. Du udvikler den kunstneriske profil og sikrer produktion, drift af værkerne og deres liv blandt centerets gæster og omverden.

Som kommende direktør
har du kunst- og kulturfaglig ekspertise og erfaring fra den danske og internationale kulturscene. Du er innovativ, har organisationsforståelse og evner at opbygge en organisation samt sikre den synlighed i offentligheden. Med dine stærke relationelle kompetencer og dit veludviklede netværk er du initiativrig og lydhør i samarbejdet med fonde samt nationale og kommunale bevillingsgivere, og du initierer et godt netværk mellem kunstnere, gallerier og andre museer/kunsthaller i ind- og udland.

Læs mere om Artcenter Spritten og stillingen i job- og personprofilen, som du finder på Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Stefan Hermann, på tlf. 2613 7397, eller partner i Genitor Tina Overgaard, på tlf. 3141 0582.

Du søger stillingen på www.genitor.dk under fanen Rekruttering/Ledige stillinger.

Ansøgningsfristen er søndag den 11. august 2019

GENITOR

GØR GOD LEDELSE BEDRE

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
GENITOR ApS
Langebrogade 6E 3 tv.
1411 København K
Kontaktperson
Stefan Hermann
Tlf:
2613 7397
Adresse
Langebrogade 6E 3 tv.
1411 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-06-2019
Udløber:
11-08-2019
Kviknummer:
LJA-74175973
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Gem annonce
Lignende job
Attruphoj
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-08-2019
Aalborg Kommune
Nordjylland
Frist:
16-08-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.