Digital projektleder med kommerciel indsigt

Nordiske Medier

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Lars Hyldgaard
Tlf
72286978
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-07-2024
Udløber
18-08-2024
Kviknummer
LJA-85579584
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Media, Øvrige stillinger

 

Arbejdssted: Aalborg/København

 

Nordiske Medier søger en erfaren, dynamisk og digitalt digital projektleder med stor digital indsigt til at lede vores digitale udviklingsprojekter. Med en stærk forståelse for markedet og de kommercielle aspekter af digital innovation, skal du stå i front for udviklingen af løsninger, der ikke blot møder, men overgår markedets forventninger. Den ideelle kandidat bringer en god balance mellem teknisk know-how og kommerciel forståelse, og du vil have muligheden for at arbejde fra vores kontorer i enten Aalborg eller København, i tæt samarbejde med vores team af digitale udviklere.

 

Hovedopgaver

 • Planlæggelse, koordinering og ledelse af digitale projekter på vores mediesites og vores digitale værktøj målrettet byggebranchen, Projektagenten, fra start til slut, med et skarpt øje på kommercielle muligheder og forretningsoptimering.
 • Udvikling af digitale strategier og koncepter, der er innovative og forretningsdrevne, i overensstemmelse med markedets krav.
 • Samarbejde tæt med både interne teams og eksterne partnere for at sikre projekternes succes og deres alignment med forretningsmål.
 • Implementere UX/design-principper i projekternes udvikling, for at sikre brugervenlighed, æstetisk tiltalende løsninger, og ikke mindst kommercielle succeser.

Kvalifikationer

 • Stærk baggrund som digital projektleder, gerne med erfaring i mediebranchen og en demonstreret evne til at tænke kommercielt og strategisk.
 • Kendskab til og forståelse for UX og design, med en evne til at omsætte dette til kommercielt levedygtige løsninger.
 • Evne til at arbejde struktureret og målrettet under pres, med et konstant fokus på at optimere forretningens bundlinje.
 • Gode kommunikationsevner og i stand til at pitche ideer overbevisende og kommunikere fordelene ved teknologiske løsninger til ikke-tekniske stakeholders.
 • Erfaring med projektledelse af tværfaglige teams, med et fokus på at drive teamet mod både tekniske og forretningsorienterede mål.

Hos os vil du:

 • Blive en del af et dynamisk, innovativt og forretningsfokuseret team af seks digitale udviklere.
 • Få stor indflydelse på udviklingen af digitale projekter og strategier, med en særlig vægt på projektets kommercielle potentiale.
 • Arbejde i et miljø, hvor der er rum til personlig og faglig udvikling, herunder udvikling af kommercielle færdigheder og indsigt.

Nordiske Medier tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af en lønsom og ambitiøs medie-virksomhed med et stort fællesskab og kort vej fra ide til handling. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. I det daglige efterlever vi vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige", og arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi løfter i flok, underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfyldt arbejdsmiljø, hvor dine idéer og forslag til have indflydelse. Du får særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling og desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud.

Alt det praktiske

Der er gode ansættelsesforhold samt løn og pension efter gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid og der er 3 måneders prøvetid. Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i Aalborg eller København.

Ansøgningsfristen er søndag d. 18. august. 2024, men vi afholder samtaler løbende og ønsker stilling besat hurtigst muligt dog senest 1. september 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Software Engineer Lars Hyldgaard på telefon 7228 6978 eller lhn@nordiskemedier.dk eller Digital chef Søren Dietrichsen på telefon 4283 1921.  

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.

Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med. Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Aarhus, Odense, Oslo og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. www.omos.nordiskemedier.dk.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Kontaktperson
Lars Hyldgaard
Telefon
72286978
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-07-2024
Udløber
18-08-2024
Kviknummer
LJA-85579584
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT, Media, Øvrige stillinger