SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.402
3.402
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Asgaard Recruitment

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-01-2022

Digital Product Manager - Få en central rolle i introduceringen af fremtidens digitale løsninger hos verdens største producent af præisolerede rørsystemer


I en fremtid med ambitiøse målsætninger for bæredygtig energi bliver fjernvarmeindustrien en vigtig del i sikringen af en effektiv energisektor. Fjernvarmeselskaber i hele verden står overfor en konverteringsbølge fra gas til grøn varme, og som førende leverandør af præisolerede rørsystemer er netop denne grønne agenda en vigtig grundsten i LOGSTOR’s vision og strategi.

En anden vigtig grundsten er den ambitiøse digitale strategi, der frem mod 2025, blandt andet indebærer introduktion af nye innovative digitale løsninger. Disse løsninger har til hensigt at løfte serviceniveauet ud mod LOGSTOR’s kunder og hjælpe dem med at træffe de mest hensigtsmæssige valg, både når det kommer til økonomi, men i særdeleshed også energieffektivitet.

Til at tage del i den grønne såvel som digitale agenda søger vi på vegne af LOGSTOR en servicemindet og nytænkende Digital Product Manager, der skal være med til at introducere de nye digitale løsninger til branchen. Som Digital Product Manager får du en central rolle i forhold til at sikre en vellykket implementering, onboarding og konfiguration af den digitale løsning ude hos kunden, ligesom det er dig, der står for den efterfølgende support. Den potentielle kundeportefølje vil bestå af små og mellemstore fjernvarmeselskaber primært i Europa.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Der er tale om en nyoprettet stilling i en stadig ung, men veletableret, digital afdeling. Du bliver den tredje person i en afdeling, der, på nuværende tidspunkt, består af lederen for afdelingen og en projektleder.

Som Digital Product Manager bliver din vigtigste rolle at bistå med at få færdigudviklede digitale produkter på markedet. Gennem din rolle i teamet udvikler du et stærkt kendskab til de udviklede løsninger, som du efterfølgende præsenterer for kunden. Som regel vil dette ske i samarbejde med en kollega fra salgsafdelingen. Med din tekniske forståelse bidrager du med dybdegående viden om løsningen og dens anvendelsesmuligheder, som du formår at formidle i øjenhøjde med kunden.

I din løbende dialog med kunderne vil du måske øje nye muligheder for forbedringer af eksisterende løsninger eller få idéer til nye digitale produkter. Du vil derfor også helt naturligt blive en del af udviklingsprocesserne i afdelingen, hvor du med dit kreative og nytænkende mindset kan bidrage med værdifulde inputs.

I kraft af dit kendskab til produktet, er det også dig, som er ansvarlig for den efterfølgende support samt vedligehold af løsningen hos kunden.

Hvem er du?

Du kan lide at forklare og beskrive noget for andre, og du evner at gøre det svære og komplekse let og enkelt. Du kan lide at få andre til at vokse gennem øget indsigt i dit speciale, og du trives i en udadvendt rolle med en bred berøringsflade.

Du er servicemindet og detaljeorienteret, følger altid dine projekter til dørs og sætter en ære i at levere løsninger af høj kvalitet, der lever op til kundens forventninger.

Du drives af at tænke nyt, og har et digitalt mindset, der gør, at du spotter muligheder for nye løsninger eller optimeringer af eksisterende løsninger.

Vi forestiller os, at du har en IT- eller ingeniørmæssig uddannelse, som har vakt din interesse for det digitale. Erhvervsmæssig erfaring er ikke et krav, så længe du er nysgerrig og klar på at gribe de muligheder, der opstår i stillingen.

Du er erfaren bruger af Office-pakken og skal derudover kunne begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Det tilbyder LOGSTOR

  • Mulighed for at sætte eget præg på udviklingen af løsninger og support i en dynamisk og nytænkende afdeling
  • Mulighed for faglig såvel som personlig udvikling fx via LOGSTOR’s egne interne kurser og kompetencegivende workshops
  • En plads i en veldrevet organisation og et velfungerende og kompetent team, som står klar til at modtage en ny kollega
  • Mulighed for fleksibilitet i form af hjemmearbejdsdage

Om LOGSTOR

LOGSTOR har hovedsæde i Løgstør og beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere fordelt i 13 lande i Europa. Produktionen sker på koncernens 7 fabrikker i Danmark, Sverige, Finland og Polen. Udover hovedkontoret i Løgstør, har LOGSTOR også en afdeling i Fredericia, hvor der til dagligt sidder ca. 25 medarbejdere.

Om Kingspan

LOGSTOR er ejet af Kingspan Group, som er markedsleder inden for effektive isolerings- og bygningsløsninger. Kingspan har hovedkontor i Irland og beskæftiger 15.500 medarbejdere globalt.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
+4522479146
Adresse
9670 Løgstør
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-01-2022
Kviknummer:
LJA-83217761
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing,
Ledelse
Job fra denne arbejdsgiver
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist: 
28-06-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.