Digital Marketing Manager med næse for salg

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Anders Munk Sørensen
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-05-2024
Udløber
30-06-2024
Kviknummer
LJA-85521622
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Marketing, Salg & Kommunikation, Øvrige stillinger

Har du passion for digital markedsføring og et engagement i at levere brancheførende markedsføringsløsninger? Så er du måske vores nye Digital Marketing Manager.

Om stillingen

Det Nordjyske Mediehus er altid i bevægelse. Det gælder også i vores salgsafdeling, hvor vi løber stærkt fordi flere og flere kunder køber digital markedsføring. Derfor søger vi en Digital Marketing Manager, der kan trække den røde tråd fra kundens forretningsmål til effektive marketingløsninger.

I rollen som Digital Marketing Manager bliver du ansat i Erhvervssalg, der beskæftiger sig med rådgivning og salg af markedsføring til erhvervslivet. Du bliver en vigtig brik i at drive salget af vores digitale produkter og services.

Du vil arbejde tæt sammen med vores mededierådgivere samt vores produktionsteam for at sikre, at de løsninger, du sælger, ikke alene opfylder, men aktivt forbedrer og som minimum matcher men gerne overgår kundens forventninger.

Denne rolle kræver en dybdegående forståelse af traditionel marketing, herunder positionering og branding, samt digital marketing og dets tekniske aspekter. Du skal rådgive professionelt om mulige og umulige løsninger i de forskellige stadier af markedsføringsprocessen. Derfor er det vigtigt du har hands-on erfaring med digital marketing helt ned på niveau hvor du kender til maskinrummet hos Google, Meta, LinkedIns annonceringsplatforme.

For at opnå succes i denne rolle er det afgørende, at du kombinerer din forståelse for både traditionel og digital marketing med gode salgsfærdigheder.

Dine primære ansvarsområder vil være at:


Identificere og sammensætte nye forretningsmuligheder for vores kunder med afsæt i vores digitale produkter og services   

Opbygge og vedligeholde relationer med både nye og eksisterende kunder

Samarbejde med produktionsteamet for at sikre, at de solgte løsninger implementeres effektivt    

Følge op på leads og konvertere dem til salg gennem effektive salgsstrategier og kundemøder  

Forstå kundens forretningsbehov og udarbejde tilpassede løsninger, der skaber reel værdi               

Om dig

Du besidder nysgerrighed, drive og har mod på at være med til at realisere vores digitale salgsambitioner i en medieverden i konstant forandring. Du er proaktiv og initiativrig og griber opgaven for sammen med dine kollegaer at finde den rigtige løsning for kunden. Du formår at arbejde i et miljø hvor tingene går hurtigt og som kræver at du tilpasser dig til skiftende forretningsbehov.

Du er sikkert uddannet inden salg eller markedsføring. Din uddannelse er dog ikke afgørende. Vi forventer til gengæld at du har erfaring med værdibaseret salg og en kundeorienteret tilgang til opgaveløsning.

Vi søger en kollega, der er sulten efter at gøre en forskel for kunderne. Vi vægter berøringsfladen med det nordjyske erhvervsliv højt. Derfor skal du trives med at opbygge og vedligeholde et stort netværk. Du er en naturlig netværker, og med dit vindende væsen skaber du gode lange kunderelationer.

Du har personlig gennemslagskraft og formår at kommunikere og formidle professionelt til kunder og samarbejdspartnere og er ikke bange for at kontakte personer og virksomheder, du ikke kender.

Vi tilbyder

Når du træder ind ad døren i Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde. Hvis du er nysgerrig, kan du læse meget mere om vores høje trivsel, sociale ansvar, og hvad vi ellers står for lige her

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback.

Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du vil have mulighed for at udvikle og vokse sammen med virksomheden. Du vil blive en del af et dedikeret team, der arbejder målrettet mod at transformere og digitalisere salgsprocesser til gavn for vores kunder og deres forretninger.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Strategisk og Digitalt Salg Anders Munk Sørensen på mail: ams@dnmh.dk eller mobil 2810 2886.

Dine vilkår

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg i vores nye mediehus på Aalborgs havnefront.?Adressen er Østre Havnegade 63-65, 9000 Aalborg.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Bemærk at du skal uploade alle dokumenter i PDF-format og evt. billede i jpg/jpeg/png-format.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25. Du kan forvente at skulle løse en case i forbindelse med en evt. 2. samtale.

Ansøgningsfristen er 14. juni 2024.

Bliv en del af fremtidens mediearbejdsplads

Det Nordjyske Mediehus er en moderne, fondsejet medievirksomhed. Vi tror på, at vores tilstedeværelse i Nordjylland er afgørende for, at vi gennem en fælles indsats kan skabe en stærkere og mere forbundet region.

Hver dag døgnet rundt bringer vi nyheder om livet i Nordjylland. Vi informerer, inspirerer, involverer og underholder både private og erhvervskunder på relevante platforme digitalt, på print, med lyd og events. Vi søger perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og sikrer, at de har adgang til de nyheder, historier og indsigter, der betyder mest for dem.

Det Nordjyske Mediehus tilbyder en mangfoldighed af produkter og rummer brands som Nordjyske, Vigeur, ANR og de nærlokale nyhedsmedier LigeHer.nu og Aalborg.nu. Vores datterselskab, Nordiske Medier, dækker erhvervslivet tæt i både Danmark, Sverige og Norge med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder til branchespecifikke områder.

Du kan læse meget mere om os her.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Anders Munk Sørensen
Adresse
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-05-2024
Udløber
30-06-2024
Kviknummer
LJA-85521622
Jobtype
Fuldtid
Fag
Marketing, Salg & Kommunikation, Øvrige stillinger