Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-09-2018

Digital Marketeer

NORDJYSKE Medier er i en rivende digital udvikling og har mange nye online-tiltag på vej. Derfor søger vi lige nu en dygtig ekspert indenfor digital markedsføring, der kan bidrage til implementeringen af vores udviklingsprojekter.

Jobbet
Du vil indgå i vores team for digital forretningsudvikling, som er lokaliseret i Aalborg tæt på E45. Teamet driver og udvikler en lang række digitale platforme for hele koncernen herunder nordjyske.dk, aalborgnu.dk, jubii.dk, diverse apps og meget mere. Afdelingen spiller en central rolle i NORDJYSKE Mediers udvikling, og der vil være stor mulighed for at præge din egen arbejdsdag.

Din primære opgave bliver at hjælpe med analyse, drift, implementering af tiltag i vores platforme og den løbende effektoptimering af en række eksisterende og nye platforme f.eks. vores nyhedsbreve, vores automatisering af diverse Facebook-sider, modaler/popups og vores personaliseringsmotor. Generelt kommer du til at arbejde meget med segmentering og datakvalitet i vores markedsføringsværktøjer, mere end hands-on marketing i sig selv.Herudover skal du også arbejde med:

  • Go-to på optimering, datakvalitet og ændringer i vores personaliseringsmotor.
  • Drift, analyse, marketing og trafik drevet af automatiserede opslag på vores ca. 20 Facebook-sider.
  • Projektarbejde fra analyse og specificering til test og implementering.
  • Opgaver i samarbejde med vores specialister indenfor annoncebannere, design, usability, nyhedsbreve, data m.v. De anvender platformene, som du skal supportere
  • Der er tale om en nøgleposition, hvorfra du kommer til at samarbejde med en bred kontaktflade i hele organisationen. Du vil blandt andet indgå i en tæt dialog med koncernens udviklere og det grafiske team i arbejdet med udvikling og test.
       

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har erfaring med digital markedsføring og stor lyst til at arbejde med de nyeste teknologier. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med personaliseret 1:1-marketing og segmentering af brugerdata måske har du arbejdet med Marketing Automation tidligere.


Derudover vægter vi også:

  • at du kan skrive og forstå JSON, XML og/eller RSS,
  • at du har gode samarbejdsevner, teknisk flair og et skarpt analytisk sind, samt
  • at du trives du med mange forskellige opgaver det du laver i dag, er ikke nødvendigvis det samme i morgen.

Som menneske ser du muligheder og ideer i abstrakte scenarier, ligesom du er god til at omsætte teori til afprøvning og handling. Du trives med at være ude af din comfort zone og sætter gerne spørgsmålstegn ved nuværende praksis. Du er positiv i din kommunikation og dit samarbejde, og endelig er du god til at formidle dine ideer og tanker på en forståelig måde til forskellige faggrupper.

NORDJYSKE Medier tilbyder
En udfordrende stilling med gode muligheder for selv at forme dagligdagen i en af Danmarks største mediekoncerner, som gennemgår en digital transformation i et dynamisk og vækstorienteret marked. Du får dygtige kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det, de laver. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pensionsordning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Online Marketing Manager Jesper Johansen på tlf. 2897 8250 eller mail jj20@nordjyske.dk.

Læs mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Motiveret ansøgning samt CV sendes pr. e-mail til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.


NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, magasiner, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.
Kontakt
Kontaktperson
Jesper Johansen
Tlf:
2897 8250
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-09-2018
Udløber:
21-10-2018
Kviknummer:
LJA-65220995
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Marketing,
Media
Lignende job
ARNVIND GROUP
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Ikea
Aalborg, Nordjylland
Frist:
18-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.