SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.265
3.265
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-06-2021

Digital journalist med sans for nyheder og den gode fortælling

Kan du skære en skarp nyhed med en rubrik, der virker både digitalt og på print? Kan du rykke hurtigt, når det kræves? Fordybe dig i historier og portrættere de mennesker, der tegner nordjysk erhvervsliv? Så er du den redaktionelle muskel, som Det Nordjyske Mediehus søger.

Om stillingen
På erhvervsredaktionen søger vi en journalist, som har fart i fingrene og er klar til at sætte et aftryk på vores erhvervsdækning. Stillingen er et barselsvikariat pr. 1.8.2021 og på 6 måneders varighed med mulighed for evt. forlængelse.

Du får mulighed for at dyrke dine egne historier, tage i marken med din diktafon, møde spændende kilder, dykke ned i regnskaber og meget mere. Du bliver en del af en velfungerende redaktion, der hver dag forsøger at give læserne det rette miks af hurtige nyheder, inspiration og perspektiv gerne med mennesker i centrum. Alt sammen ud fra en målsætning om at give læserne den bedste og skarpeste erhvervsdækning i Nordjylland.

Om dig
Vi forventer, at du har stærke digitale kompetencer. Du forstår at skabe trafik og er sulten efter at formidle gode historier, både til vores nuværende kunder og de nye brugere, vi vil være noget for.

Erhvervsstoffet i Det Nordjyske Mediehus er blandt det mest læste. Det skal det blive ved med at være. Derfor skal du have et højt ambitionsniveau og et ønske om at gøre en forskel på redaktionen.

Vi forestiller os, at du er uddannet journalist og har erfaring med nyhedsjournalistik fra en erhvervsredaktion eller et digitalt nyhedsmedie. Du har næse for de gode nyheder og ved, hvilke rubrikker, vinkler og historier, der virker. Og du er i stand til at skrive dem i et levende og præcist sprog.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en redaktion med et stærkt kollegialt fællesskab. Vi er sammen om at skabe Nordjyllands bedste erhvervsdækning, og vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Vi vil sætte dagsordenen i Nordjylland hver dag.

Vi tilbyder dig ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, med dygtige og professionelle kolleger som brænder for det, de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige.

Vi arbejder i et agilt og innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi er vores sociale ansvar bevidst, og har fokus på, at arbejdsmiljøet er optimalt og undersøger løbende medarbejdertilfredsheden, da vores ambition er er at være Danmarks bedste arbejdsplads. Samtidig har vi etableret en række medarbejdertilbud, der har til hensigt at sikre medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel, både på arbejdet og i fritiden.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte erhvervsredaktør Peter Munk Simonsen på telefon: 2858 8844 eller mail: ps@dnmh.dk

Ansættelsesvilkår

Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg. Stillingen er tidsbegrænset i perioden 1.8.2021 til 31.1.2022 med mulighed for forlængelse.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@dnmh.dk senest 17.6.2021 og mrk. ansøgningen Barselsvikariat Erhvervsredaktionen. Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om os
Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

For mere information om Det Nordjyske Mediehus se: https://dnmh.dk  


Kontakt
Kontaktperson
Peter Munk Simonsen
Tlf:
2858 8844
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2021
Udløber:
17-06-2021
Kviknummer:
LJA-82198338
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Media
Lignende job
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
21-06-2021
Thisted Kommune
Thisted, Nordjylland
Frist:
22-06-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-06-2021
Morsø¤Thisted, Nordjylland
Frist: 
15-07-2021
Nordjylland
Frist: 
10-07-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
07-07-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.