SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.298
2.298
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RELATIONMEDIA A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-03-2020

Demonstratør i Aalborg søges til kendt brand

Ønsker du selv at have indflydelse på, hvor og hvornår du vil arbejde? Kan du lide at arbejde med salg, have bred berøringsoverflade og være ansigtet udadtil på nogle af Danmarks største brands? Så er det måske dig vi leder efter i RelationMedia, som ambassadør for Danmarks største brands.

Som Produktambassadør er det din opgave at demonstrere et produkt og derved skabe gode oplevelser for kunderne. Du vil igennem dit job fa° stor indsigt i både nye lanceringer og eksisterende produkter – og vi lover dig, at der ikke er to dage, der er ens! Du får skiftende arbejdspladser, og det er derfor vigtigt, at du er imødekommende og omstillingsparat til enhver situation, du kommer ud i. Opgaverne kan omhandle uddeling af vareprøver, hvor langt de fleste er smagsprøver, eller demonstration af et produkt.

Jobbet er fleksibelt og du kan arbejde på lige præcis de tidspunkter, hvor det passer dig bedst. Dog ligger vagterne som oftest torsdag eller fredag fra kl. 11-18 og lørdag fra 10-16. Det er derfor vigtigt, at du har mulighed for at arbejde i disse tidsrum.

Hvem er du?

Som Produktambassadør er din vigtigste opgave at skabe en positiv oplevelse omkring produktet og formidle et konkret budskab, for derigennem at skabe grundlaget for et fremtidigt salg. Derfor søger vi Produktambassadører, der har en professionel, energisk og udadvendt attitude. Derudover forventer vi, at du:

  • Har IT pa° brugerniveau og er tilgængelig pa° sms og e-mail
  • Har kørekort og er villig til at bruge egen bil i jobbet
  • Behersker dansk i skrift og tale
  • Har hygiejnebevis, hvilket er et krav, men kan erhverves efter ansættelse
  • Er smilende, udadvendt og trives godt med selvstændigt arbejde og kundekontakt

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig?

RelationMedia er Danmarks største full-service-bureau og vi har været på markedet siden 1999. I promotionafdelingen, som du er tilknyttet som Produktambassadør, tager vi os af hele processen og sikrer at logistikken omkring varer og materiale er på plads til rette tid og sted, så du kan udføre dit job under de bedste betingelser. Vi fungerer derved som en form for bindeled imellem kunden, dagligvarebutikken og dig som brander. Derudover kan vi tilbyde dig at:

  • Blive en del af et netværk og udvikle dig i et professionelt og uhøjtideligt miljø, hvor du samtidig kan trække pa° din nuværende erfaring
  • Have tæt kundekontakt og formidle historien, som skaber den gode oplevelse for kunderne
  • Fa° stor fleksibilitet - du bestemmer selv, hvor og hvornår du arbejder
  • Fa° fast timeløn samt kørselsgodtgørelse
  • En skæv vinkel på detailbranchen med varierende arbejdsopgaver, så° ingen dage er ens

Lyder jobbet som noget for dig?

Send en mail, hvor du vedhæfter CV, ansøgning og et vellignende foto af dig selv. Vær opmærksom på, at du modtager en bekræftelsesmail når du har afsendt din ansøgning. I denne mail er der en jobbeskrivelse, samt et link til en test, som du bedes besvare. Vi har oplevet, at denne mail til tider ender i uønsket mail, så tjek venligst der, hvis du ikke har modtaget den inden for et par minutter.

Ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Sofie Kielmann Hanberg pa° tlf. 3143 2943.

Kontakt
Kontaktperson
Sofie Kielmann Hanberg
Tlf:
87930303
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-03-2020
Kviknummer:
LJA-79902628
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Marketing
Lignende job
Highway 66 Skagen ApS
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
18-07-2020
Casa Blanca Blokhus
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
15-06-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.