Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Delingsinstruktør til Basisuddannelseselementet (SBU) ved Center for Maritim Uddannelse og Skibssikkerhed (CMS).

Flådestation Frederikshavn

Frederikshavn, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Flådestation Frederikshavn
Flådestationen 1
9900 Frederikshavn
Tlf
72 81 90 00
Kontakt
Højlund Rikke Thomsen
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
14-01-2024
Kviknummer
LJA-85154864
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Er du instruktør med de rette kvalifikationer og holdninger, har du flair for at undervise, og kan du lide at have med mennesker at gøre, så er det dig vi har brug for!

Om os

CMS er et kompetencecenter, der er underlagt Søværnskommandoen og geografisk placeret i henholdsvis Bangsbo, Frederikshavn og i Hvims, Aalbæk, 20 km nord for Frederikshavn. CMS har i alt 65 medarbejdere.

CMS har ansvaret for uddannelser og træning inden for en række grundlæggende maritime uddannelser og er bl.a. kompetencecenter inden for områderne idræt, redningsmidler, fartøjstjeneste, brand, Almen D, CBRN, sanitet, håndvåben, Maritime Force Protection og Boarding.
Uddannelserne foregår primært ved CMS, hvilket vil sige enten i Bangsbo eller Hvims, samt i nærområdet, hvor de nødvendige undervisnings- og indkvarteringsforhold er til stede, f.eks. skydebaner, skydesimulator, brandskrog, Damage Control Unit (DCU) og Chemical Trainer Unit (CTU).
For at imødese enhedernes behov gennemføres der i stigende grad en række uddannelser om bord på Søværnets enheder, såvel som CMS bidrager med Seariders til understøttelse af Danish Safety And Readiness Check (DANSARC).

Sektionen, Grundlæggende Maritim Uddannelse, består af 4 elementer, Søværnets Basisuddannelse (SBU), Håndvåben, Maritime Force Protection og Boarding (HV/MFP/BOR) samt Redningsmidler og Fartøjstjeneste (REFA).

SBU-elementet består af ni medarbejdere. Ledelsesteamet udgøres af en seniorsergent, en oversergent, syv delingsinstruktører, og vi refererer til sektionschefen for den Grundlæggende Maritime Uddannelse.

Ved CMS kan vi tilbyde en spændende og afvekslende arbejdsplads med professionelle og engagerede kollegaer. Du vil blive en del af et team, der er karakteriseret ved god intern trivsel og kollegial støtte. Arbejdstempoet er højt, og arbejdsopgaverne er alsidige og varierer i omfang og varighed.

Om stillingen

Du skal virke som instruktør ved de uddannelser, som SBU er ansvarlig for at gennemføre.
Du vil primært fungere som delingsinstruktør for de værnepligtige og marineelever (basiselever), der skal gennemføre Søværnets 4 mdr. basisuddannelse – heraf vil ca. 4 uger være sejlads.
Som delingsinstruktør får du stor indflydelse på den faglige såvel som den holdningsmæssige dannelse af alle basiselever, der møder Søværnet for første gang. Det er en ansvarsfuld og spændende opgave, der stiller krav til instruktørens kompetencer som formidler, mentor og leder.
Din bevidsthed om forskellige personligheder, og evnen til at samarbejde er vigtig. Det kræver derfor, at man udstråler god og motiverende energi, der kan overføres i arbejdet med relationerne. Instruktørens vigtigste opgave er at opnå de bedste resultater i forhold til at skabe læring, trivsel og motivation hos de værnepligtige. De værnepligtige uddannes til at indgå i Totalforsvaret fremadrettet, og de skal uddannes til at kunne løse de opgaver, det kræver.
Ud over instruktørdelen, byder stillingen også på en række administrative opgaver, herunder sagsbehandling inden for afgrænsede områder.

Du bliver uddannelsesmæssigt og fagligt ansvarlig over for lederen af elementet. Du vil altid kunne søge støtte og vejledning blandt kollegaerne i teamet.

Om dig

Du er uddannet sergent.

Du har en professionel og ansvarsbevidst tilgang til opgaverne, er initiativrig samt formår at igangsætte opgave- og problemløsninger.
Du er en anerkendende fleksibel teamplayer, der er i stand til at inddrage andres erfaringer og synsvinkler i relation til dit daglige virke.

Du kan kommunikere anerkendende og i et klart og forståligt sprog. Du kan bevare overblikket i pressede situationer, samt arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet.

Du har blåt bevis og har bestået Forsvarets Fysiske Basiskrav.
Du har kørekort B. alm bil (U/3500 KG).

Vi ser gerne, at du har erfaring fra sejlende tjeneste.

Det er ønskeligt, at du har gennemført følgende kurser: Militær Fysisk Træner 1 og skydelederuddannelsen.

Mangler du en eller flere af ovenstående kvalifikationer, kan du stadig komme i betragtning, såfremt du er indforstået med et opfølgende uddannelsesforløb.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysning om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til lederen af SBU SSG Marie Gyldendal, mail SC-CMS-GR20@mil.dk, eller på telefon 7285 5111. Alternativt kan sektionschef SSG Michel Timmers kontaktes via mail SC-CMS-CHGR@fiin.dk eller tlf.: 7285 5170.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen Højlund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 14. januar 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse 1. marts 2024 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SØV&Aelig;RNSKOMMANDOEN
Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen samt et ledelsessekretariat. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Flådestation Frederikshavn
Flådestationen 1
9900 Frederikshavn
Telefon
72 81 90 00
Kontaktperson
Højlund Rikke Thomsen
Adresse
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
14-01-2024
Kviknummer
LJA-85154864
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger