Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Foreningen Muslingeerhvervet

Foreningen Muslingeerhvervet

|
Nordjylland
|
Indrykket 06-05-2019

Daglig leder

Da vores hidtidige leder ønsker at stoppe og nyde sit velfortjente otium, søger vi efter en daglig leder til foreningens kontor i Nykøbing Mors.

Kvalifikationer

  • Vi søger en dygtig medarbejder med interesse for fiskeri, som kan håndtere at have mange bolde i luften.
  • De primære opgaver er sikre prøvetagningen til åbning af skaldyrsområderne samt driften af genudlægningsskibet M/S Limfjorden.
  • Fra kontoret i Nykøbing koordineres hver uge prøvetagningen for de forskellige skaldyrsområder i fællesskab med fiskere og industri.
  • Prøverne indsendes til eksterne laboratorier og lederen vil være den primære kontakt til såvel laboratorierne, som til fødevarestyrelsen i denne forbindelse.
  • Udover de faste ugentlige opgaver omkring prøvetagningen vil medarbejderen blive involveret i diverse opgaver der støtter op om fiskeriet af muslinger og østers i danske farvande.
  • Lederen refererer til bestyrelsen som består af repræsentanter fra fiskere og industrien.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til kontakte medlem af bestyrelsen Søren Mattesen, på telefon 9670 2263 eller på email: stm@vilsund.com.

Ansøgning med CV sendes senest den 19. maj til foreningens email adresse fme@musling.eu eller med post til foreningens adresse Foreningen Muslingeerhvervet, Øroddevej 80, 7900 Nykøbing Mors, Mærket Ansøgning.

Foreningen Muslingeerhvervet blev i stiftet af Danmarks Fiskeriforening, Danmarks Fiskeindustri- og Eksportforening (DFE) og Centralforeningen af Limfjordsfiskere.

Foreningens primære opgave er at administrere erhvervets program for algeovervågning og varetage genudlægningen af undermålsmuslinger, omplantning af muslingeyngel samt at udvikle og bevare muslinge- og østersforekomster i de danske farvande.

Kontakt
Kontaktperson
Søren Mattesen
Tlf:
9670 2263
Adresse
Øroddevej 80
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-05-2019
Udløber:
19-05-2019
Kviknummer:
LJA-73116809
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Øvrige stillinger
Lignende job
Telenor
Thisted, Nordjylland
Frist:
19-09-2019
& friends
Frist:
19-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.