SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.810
1.810
 JOBS
Gem annonce
Hanstholm Havn

Hanstholm Havn

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-10-2020

Controller

CONTROLLER

Vil du være med til at påvirke og præge udviklingen af Hanstholm Havns forretning? Kan du bidrage og inspirere til udvikling af havnekontorets eksisterende løsninger og systemer? Vil du gerne være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge din stilling? Så skal du måske være Hanstholm Havns nye controller.

En Havn i rivende udvikling
Som controller skal du være med til at sikre, at Hanstholm Havn har en professionel og effektiv forretningsunderstøttelse. Du skal have fingeren på pulsen i forhold til den daglige drift i Hanstholm Havns økonomifunktion. Du skal være med til at sikre optimale arbejdsgange og forretningsgange på tværs af afdelingerne og solide beslutningsgrundlag.

Hanstholm Havn er en af landets førende fiskerihavne, og det er visionen at blive Nordeuropas førende konsumfiskerihavn og Danmarks grønneste havn. Man har med succes gennemført en stor havneudvidelse og skabt et stærkt fundament for havnens udvikling og vækst. Nu skal ambitionerne føres ud i livet, og du får som controller en unik mulighed for at understøtte den vækstrejse, Hanstholm Havn er på.

Stillingen er bred, og du får selv indflydelse på indholdet, der spænder fra økonomistyring og budgetopfølgning på projektøkonomi, likviditetsbudgettering, implementering af nye og mere tidssvarende systemer, EU-lovgivning, GDPR, samt de mere almindelige dagligdags opgaver; herunder bl.a. momsafregning samt afregning af strøm til havnens kunder og brugere. Nogle af hovedopgaverne bliver økonomisk opfølgning på anlægsprojekter, samt udarbejdelse af forskellige scenarier vedr. anlægsøkonomi, likviditetsstyring og finansieringsmuligheder.

Du refererer som controller til Hansholm Havns administrationschef og forventes at have et aktivt og tæt samarbejde med administrationschefen. Du bliver en del af en organisation, der står overfor en stor og ambitiøs tranformation. Det kræver et stærkt samspil på tværs af organisationen, hvor man er afhængige af hinanden for at lykkes.

En stærk faglighed og gode menneskelige egenskaber
Der er mange erfaringsbaggrunde, der kan være relevante fx en revisorbaggrund eller erfaring som controller inden for bygge- og anlægsbranchen. Det er dog afgørende, at du har lyst til at være en del af en organisation i udvikling, og at du trives med en bred og varieret opgaveportefølje. Derudover søger Hanstholm Havn en controller, der har følgende kompetencer (i ikke prioriteret rækkefølge):

  • Har en relevant videregående uddannelse på HA/HD-niveau.
  • Behersker engelsk på højt niveau det er en fordel, hvis du også behersker tysk på forhandlingsniveau.
  • Har naturligt flair for IT, herunder erfaring med Office-pakken særligt Excel og erfaring med Dynamics NAV.
  • Har gode analytiske kompetencer, flair for tal og gerne en god juridisk forståelse.
  • Har stærke kommunikationsevner; kan formidle og kvalificere analyser, konsekvensberegninger, ledelsesinformation og beslutningsgrundlag på en let og forståelig måde.
  • Er initiativrig, proaktiv og i stand til at omsætte idéer til konkrete løsninger.
  • Arbejder struktureret, effektivt og selvmotiverende.
  • Er velorganiseret, kan have mange bolde i luften og koordinere mange sideløbende projekter uden at miste fokus på den enkelte opgave.
  • Er resultatorienteret og har personlig gennemslagskraft.
  • Der lægges vægt på, at du har gode samarbejdsevner, og at du som person er rummelig og nysgerrig over for andre mennesker.

Er du blevet nysgerrig?
Interesserede kan kontakte administrationschef Martin Bjerre fra Hanstholm Havn på telefon 6142 5614 og chefkonsulent Katharina Jespersen fra Genitor på telefon 5151 5215 for en fortrolig drøftelse af processen og vilkår og muligheder i stillingen.

Du kan desuden finde yderligere information om Hanstholm Havn på www.hanstholmhavn.dk

Du kan søge stillingen via nedenstående link.

Ansøgningsfristen udløber den 26. oktober kl. 12.00

Første samtalerunde afvikles den 4. november og anden samtalerunde afvikles den 24. november. Begge samtalerunder afholdes i Hanstholm. Hvis situationen påkræver det, afholdes samtalerne via video.

Mellem de to samtalerunder gennemføres testforløb hos Genitor.

Arbejdsstedet er Hanstholm Havn.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Hanstholm Havn
Auktionsgade 39
7730 Hanstholm
Tlf:
9655 0710
Kontaktperson
Martin Bjerre
Tlf:
6142 5614
Adresse
Auktionsgade 39
7730 Hanstholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-10-2020
Udløber:
26-10-2020
Kviknummer:
LJA-81274625
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Økonomi
Gem annonce
Lignende job
Skatteministeriet
Brønderslev, Nordjylland
Frist:
18-11-2020
Stepto A/S
Rebild, Nordjylland
Frist:
10-11-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Thisted, Nordjylland
Frist: 
26-10-2020
Thisted, Nordjylland
Frist: 
26-10-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.