Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-05-2019

Contract Manager

Vil du være med til at sikre samarbejde i og mellem teams og samtidig sikre, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem også om vinteren?

Vejdirektoratet arbejder målrettet på en effektiv og sikker trafikafvikling på statens vejnet med fokus på, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem. Vi tilbyder en stilling, hvor du får mulighed for at skabe resultater indenfor vinterområdet.

Vi har brug for en kollega med en faglighed, der understøtter alle grene af Contract Management. Du vil indgå i et team, der har ansvaret for alle udbud og indkøb af varer og tjenesteydelser, der er nødvendige for at gennemføre vintertjeneste på statsvejnettet i Danmark.

Du får mulighed for at være leveranceleder på nogle af afdelingens ca. 200 kontrakter med leverandører.

Du har kompetencer og interesse inden for Contract Management, herunder specielt projektledelse, ledelse af udbudsprocesser og leveranceledelse af leverandører. Du har en generel forståelse for virksomheds processer herunder principper for gennem førelse af kvalitetsopfølgning og anvendelsen af LEAN-principper. Du skal være indstillet på en høj grad af dialog og samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

Udover din faglighed lægger vi vægt på, at du er god til at samarbejde i et team der løfter opgaverne i fællesskab. Der er brug for at du er udadvendt og trives i en travl hverdag.

Læs hele opslaget på www.vejdirektoratet.dk og send din ansøgning senest tirsdag den 28. maj 2019.

Kontakt
Kontaktperson
Peter Risegaard Jakobsen
Tlf:
7244 2010
Adresse
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
28-05-2019
Kviknummer:
LJA-73326245
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Offentlig,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Telenor
Thisted, Nordjylland
Frist:
19-09-2019
& friends
Frist:
19-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.