SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.705
2.705
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-07-2021

Content Manager med skarp pen og kommercielt mindset til Nordjyske Lokalmedier

Brænder du for at skabe gode samarbejdsrelationer og plukke det helt rigtige indhold til vores 7 lokale nyhedssites og 21 lokalaviser? Så er du vores nye Content Manager!

Om stillingen
Det Nordjyske Mediehus søger en Content Manager til Nordjyske Lokalmedier, der drives som en kommerciel enhed med ansvar for 7 lokale nyhedssites og 21 lokalaviser.

Som vores nye Content Manager arbejder du med både kommercielt og redaktionelt indhold ud fra det grundprincip, at relevant indhold og rentabilitet er hinandens forudsætninger. Du er ansvarlig for, at de Nordjyske Lokalmedier hele tiden har den rette mængde af indhold, der både i kvalitet og form lever op til de opstillede redaktionelle og kommercielle kriterier. Du afsøger løbende muligheder for nye indholdsformer og -formater, som kan medvirke til at udbygge og styrke publikationerne.

Du skal derfor opbygge og vedligeholde relationer til eksterne såvel som interne indholdsleverandører, ligesom du selv er i stand til at levere relevant journalistisk indhold, når det er nødvendigt.

Om dig
Du er kommercielt tænkende med en grundlæggende forståelse for journalistik og kommunikation - og vi forventer, du er stærkt skrivende og kan vinkle de rigtige nyheder helt skarpt.

Du har erfaring som projektleder og mestrer stakeholder management, da du skal sikre de gode relationer til vores sponsorer, kunder m.fl.

Du har indsigt i virksomheders drift og PR-behov, ligesom det er en fordel, hvis du har et stort netværk i og/eller kendskab til nordjysk erhvervsliv. Du evner både at holde fokus på den daglige drift samt at indgå i strategisk forretningsudvikling.

Vi forventer, at du er:

  • Udadvendt og samarbejdsorienteret
  • Kommercielt tænkende med publicistisk grundforståelse
  • Kunde- og samarbejdsorienteret, med fokus på opbygning af relation
  • Motiveret af målsætninger, inspireret af muligheder
  • Ambitiøs og fremadlænet

Vi tilbyder
Du bliver en del af Nordjyske Lokalmedier, hvor der både kreativt og ledelsesmæssigt vil være højt til loftet.

Du får en høj grad af frihed til at lykkes med dit ansvarsområde og det arbejdsmæssige udfaldsrum vil spænde bredt fra detaljeorienteret drift til strategiske beslutninger på overordnet niveau.

Du får derfor også optimale muligheder for at udvikle dig selv i et arbejdsmiljø, hvor berøringsfladerne er mangeartede på alle organisatoriske niveauer, internt som eksternt.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Nordjyske Lokalmedier, Stefan Buur Hansen, på tlf. 60 14 34 61 eller mail: sbh@dnmh.dk.

Ansættelsesvilkår
Vi ønsker stillingen besat pr. 1. september 2021 eller snarest muligt derefter og tilbyder gode ansættelsesvilkår. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg. Der er 3 måneders prøvetid.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format mrk. "Content Manager til Nordjyske Lokalmedier til
personale@dnmh.dk
senest 22. juli 2021. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Om os
Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

For mere information om Det Nordjyske Mediehus se:
https://dnmh.dk

Kontakt
Kontaktperson
Stefan Buur Hansen
Tlf:
60143461
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-07-2021
Udløber:
22-07-2021
Kviknummer:
LJA-82361178
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media
Lignende job
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
15-08-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
12-08-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
08-08-2021
Nordjylland
Frist: 
10-08-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.