Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Client Service Manager der leverer kundeservice i verdensklasse

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Tlf
9935 3535
Kontakt
Karina Kjær Nielsen
Tlf
2891 8736
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83781300
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Media, Salg & Kommunikation

Brænder du for at eksekvere på en markedsføringsplan? Kan du sikre at kunden får mest mulig markedsføring for pengene? Så er du måske vores nye Client Service Manager.

En hverdag med effektiv markedsføring og gode kunderelationer
I den kommercielle afdeling, arbejder vi hver dag for at fastholde og udvikle den professionelle medierådgivning, der sikrer værdi for vores kunders markedsføringskroner.

Som vores nye Client Service Manager bliver du en del af kundecenteret med 10 engagerede kollegaer, hvor opgaven er at sikre at vores kunder får deres indkøbte markedsføring rettidigt og i forventet kvalitet.

Du bliver ansvarlig for kampagneafviklingen for nogle af vores største kunder. Du bliver single point of contact og det koordinerende led mellem kunden, sælger og producent og sikrer at kundens indkøbte markedsføring effektueres på den mest optimale måde.

Dine primære opgaver er:

 • Ordrehåndtering af kampagner på tværs af medier og afdelinger
 • Koordinering af kampagneproduktion internt og eksternt
 • Outbound serviceopkald til kunder
 • Kundesupport i samarbejde med salgskonsulenter
 • Sparring med og rådgivning af kunden, så kampagnen bliver bedst mulig

De sekundære opgaver er:

 • Ordrehåndtering via inbound telefonopkald og mail
 • Håndtering af salgskampagner
 • Indgå i et team af superbrugere på de systemer vi arbejder med i Det Nordjyske Mediehus

Vi er gennem vores egne medier i kontakt med 4 ud af 5 nordjyder hver uge og udvikler hele tiden på vores medier for at sikre vores position i markedet.

Vi tilbyder 360 graders markedsføring mod både B2B- og B2C-markedet. Produktpaletten omfatter konkurrencestærke display-formater, SEO, SEM, link-building, distribution, radio, events, intim-koncerter, magasiner, printannoncering samt en række digitale annonceprodukter på tværs af top 100 sites, Facebooks Business platform og vores egne onlineplatforme nordjyske.dk, vigeur.dk, ligeher.nu og Aalborg:nu.

Koordinerende blæksprutte med et stort servicegen
Vi søger en kollega med et stort servicegen, der er sulten efter at gøre en forskel for kunderne. Du har et bredt kendskab til markedsføring og du ved, hvordan man afvikler effektive kampagner sammen på forskellige medieplatforme og kan se værdierne i en flerstrenget kampagneopbygning.

Du har nogle års erfaring fra en marketingafdeling måske som marketingkoordinator eller noget lignende. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig men er sandsynligvis inden for markedsføring.

Du trives i en koordinerende administrativ rolle, hvor der er mange bolde i luften. Du får et spændende job med afvekslende opgaver og en stor kontaktflade både internt og eksternt.

Derudover lægger vi vægt på, at du er:

 • Struktureret og har ordenssans
 • Imødekommende og serviceminded
 • Motiveres af at løse opgaverne selvstændigt og med høj kvalitet
 • Lærenem og går til opgaverne med et positivt mindset

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.


Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Karina Kjær Nielsen på tlf. 2891 8736 eller kkn@dnmh.dk.

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg. Der er 3 måneders prøvetid.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at klikke på linket i bunden af denne side.

Ansøgningsfristen er 14. august 2022.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os

Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.


Læs mere om os på: www.detnordjyskemediehus.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65
9000 Aalborg
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Karina Kjær Nielsen
Telefon
2891 8736
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2022
Udløber
14-08-2022
Kviknummer
LJA-83781300
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Media, Salg & Kommunikation