SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.693
2.693
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
CIMBRIA MANUFACTURING A/S

CIMBRIA MANUFACTURING A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-08-2021

CIMBRIA SØGER TEAMLEDER I FORSENDELSESAFDELINGEN

Teamleder søges til Cimbrias Shippingafdeling på Fårtoftvej i Thisted

Shippingafdelingen hos Cimbria består pt. af 18 medarbejdere. Du vil få det daglige ansvar for  pakkeriet og dets 7 medarbejdere, men vil også indgå i tæt samarbejde med de øvrige  medarbejdere i afdelingen, for at sikre et optimalt flow og en optimal ressourcefordeling på tværs i hele afdelingen.

Som teamleder kommer du til at veksle mellem arbejde i marken, planlægning af opgaver og opfølgning samt sikring af, at afdelingen opnår de planlagte deadlines. Du bliver en del af et stærkt og engageret team, der har mange års erfaring på bagen.

Du er struktureret i din arbejdsform, samt har en god evne til at bevare overblikket i situationer, hvor der kan være mange bolde i luften. Du har en positiv energi, god gennemslagskraft og formår at skabe et motiverende arbejdsmiljø og høj arbejdsglæde i dit team.

  • Sikre struktur, orden og ryddelighed i afdelingen samt at afdelingen har de optimale rammer og værktøjer til at udføre deres opgaver.
  • Sikre at pakkeriet kører optimalt i tæt samarbejde med både egen Shipping Manager og værkførerne fra de andre afdelinger.
  • Vigtigt du er synlig i den daglige ledelse og kan gå forrest sammen med dit team.
  • Gerne ledelseserfaring fra et lager eller en produktion.
  • Har IT-fair, så du har let ved at sætte dig ind i nye lagerprogrammer.

Tiltrædelse snarest muligt; men vi venter gerne på den rigtige medarbejder. Henvendelse til Shipping Manager Jan Sørensen, tlf. 2075 2509 eller mail: jan.soerensen@agcocorp.com

Cimbria
er en af verdens førende virksomheder inden for industriel forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og frø samt dyrefoder, fødevarer og andre bulkprodukter. Vi tilbyder projektdesign, teknik- og proceskontrol - samt udvikling, fremstilling og service af individuelle maskiner, tilpassede systemer og nøglefærdige anlæg.

I 2016 blev Cimbria overtaget af AGCO Group. AGCO er en af verdens førende, komplette producenter af landbrugsmaskiner og infrastrukturer i verden og rangerer som nr. 296 på den årlige Fortune 500-rangordning i 2015. AGCO har mere end 20.000 ansatte verden over og fokuserer på design, fremstilling og distribution af landbrugsmaskiner.

AGCO-produkter sælges gennem nogle kernemærker, for eksempel Massey Ferguson, Challenger, Valtra og Fendt på traktorsiden, mens AGCO Grain & Protein-enheden føres af mærker som GSI og Cimbria.
GSI er verdens største producent af siloer, og Cimbria og GSI passer perfekt til at blive verdens største og mest teknologisk avancerede leverandør af produkter og systemer til kornopbevaring og frøforarbejdningsindustrien. Med 20 produktionsfaciliteter på fem kontinenter og lokale salgsrepræsentanter over hele verden har vi et uovertruffen globalt fodaftryk og global rækkevidde.

Ansøgningsfrist: Senest 24. september 2021
Til: jan.soerensen@agcocorp.com
Lokation: Thisted


CIMBRIA MANUFACTURING, Fårtoftvej 22, 7700 Thisted, Tel. +45 96 17 90 00
cimbria.cma@agcocorp.com, www.cimbria.com

Kontakt
Kontaktperson
Jan Sørensen
Tlf:
20752509
Adresse
Fårtoftvej 22
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-08-2021
Udløber:
24-09-2021
Kviknummer:
LJA-82568617
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Transport og logistik
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.