SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.705
2.705
 JOBS
Gem annonce
CIMBRIA MANUFACTURING A/S

CIMBRIA MANUFACTURING A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 21-07-2021

CIMBRIA søger produktionsmedarbejdere

Til vores produktionsværksteder i Thisted søger vi medarbejdere til hurtigst mulig ansættelse.

Pladeværkstedet (Fårtoftvej 22)
Til vores pladeværksted søger vi 4 medarbejdere til betjening af kantpresser samt lasermaskiner på vores aften og nathold.  Der vil være sidemandsoplæring i starten af ansættelsen.
Det vil være en fordel med truckcertifikat men ikke et must.
Har du mod og lyst til at lære noget nyt, så kontakt os snarest.
Henv. værkfører Nikolai Kjeldsen, tlf. 2075 2524 eller mail: nikolaj.kjeldsen@agcocorp.com
  

Maskinværkstedet (Fårtoftvej 22)
Til vores Clinching-afd. søger vi en medarbejder med stor teknisk forståelse, god tegningsforståelse og nysgerrighed.
Den rette person kan være maskinarbejder, smed eller automekaniker med lyst og interesse i at lære den nye teknik med Clinching i stedet for at punktsvejse.
Clinching er en måde at sammenføre pladedele på og meget mere miljørigtigt end svejsning.
Henv. til værkfører Ernst Sørensen, tlf. 2076 0345 eller mail: ernst.soerensen@agcocorp.com

Samle/montage-afdeling (Fårtoftvej 22)
Til vores montageafdeling søges medarbejdere til opbygning, færdigmontering og pakning af rensemaskiner og delkomponenter hertil, meget gerne med baggrund som mekaniker, smed, maskinoperatør eller lign.
Henv. til værkfører Morten Bliksted, tlf. 4144 8288 eller mail: morten.bliksted@agcocorp.com

Specialafdeling (Leopardvej 11)
Faglærte smede, søges til aftenhold i vores specialafdeling på Leopardvej 11, Thisted - i helt nye produktionslokaler. Der kan i perioder også være mulighed for dagarbejde. Dine arbejdsopgaver vil være svejsning af standard- og specialudstyr. Svejseproces vil hovedsagelig være 135 MAG-svejsning, ligesom montageopgaver på værkstedet også kan forekomme i perioder. Du er pligtopfyldende, kan arbejde selvstændigt og kan samtidig indgå i et team bestående af ca. 38 medarbejdere. Tiltrædelse løbende i forhold til ordretilgang.
Henvendelse til værkfører Knud Krog, mail: knud.krog@agcocorp.com

Halvfabrikater - fremstilling af metal og trækomponenter (Præstejorden 8)
Vi søger nye kollegaer til produktionen i metal og træ - dvs. fremstilling af dele til transportudstyr, såsom samling af kæder, samling af dele til rensemaskiner, diverse montage opgaver, svejseopgaver, arbejde ved Excenterpresser, pladesaks og opgaver i vores maskinsnedker afd.

Afdelingen beskæftiger personale, som kan have begrænsninger i deres fysiske som psykiske funktionsevne, men stadig er et aktiv for Cimbria.
Der er derfor mulighed for at arbejde på nedsat tid, evt. fleksjob, og du behøver ikke nødvendigvis være faglært, da oplæring i den pågældende opgave vil ske på stedet.
Henvendelse til værkfører Steen Pedersen, tlf. 2070 7448 eller mail:
steen.pedersen@agcocorp.com

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Lokation: Thisted

Cimbria

er en af verdens førende virksomheder inden for industriel forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og frø samt dyrefoder, fødevarer og andre bulkprodukter. Vi tilbyder projektdesign, teknik- og proceskontrol - samt udvikling, fremstilling og service af individuelle maskiner, tilpassede systemer og nøglefærdige anlæg.

I 2016 blev Cimbria overtaget af AGCO Group. AGCO er en af verdens førende, komplette producenter af landbrugsmaskiner og infrastrukturer i verden og rangerer som nr. 296 på den årlige Fortune 500-rangordning i 2015. AGCO har mere end 20.000 ansatte verden over og fokuserer på design, fremstilling og distribution af landbrugsmaskiner.

AGCO-produkter sælges gennem nogle kernemærker, for eksempel Massey Ferguson, Challenger, Valtra og Fendt på traktorsiden, mens AGCO Grain & Protein-enheden føres af mærker som GSI og Cimbria.

GSI er verdens største producent af siloer, og Cimbria og GSI passer perfekt til at blive verdens største og mest teknologisk avancerede leverandør af produkter og systemer til kornopbevaring og frøforarbejdningsindustrien. Med 20 produktionsfaciliteter på fem kontinenter og lokale salgsrepræsentanter over hele verden har vi et uovertruffen globalt fodaftryk og global rækkevidde.CIMBRIA MANUFACTURING
Fårtoftvej 22, 7700 Thisted

Tlf. +45 96 17 90 00
cimbria.cma@agcocorp.com, www.cimbria.com

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Adresse
Fårtoftvej 22
7700 Thisted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-07-2021
Udløber:
20-08-2021
Kviknummer:
LJA-82419221
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Energi,
Industri & Håndværk
Gem annonce
Lignende job
ERLING CHRISTENSEN MOBLER A/S
Nordjylland
Frist:
29-08-2021
Landal Fyrklit
Nordjylland
Frist:
29-08-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.