Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CHEF FOR BY- OG LANDDISTRIKTSUDVIKLING

Genitor ApS for Hjørring Kommune

Hjørring, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Genitor ApS for Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring
Kontakt
 
Tlf
41223726
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2023
Udløber
12-06-2023
Kviknummer
LJA-84772250
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Offentlig, Ledelse, Forskning og udvikling

Hjørring Kommune

CHEF FOR BY- OG LANDDISTRIKTSUDVIKLING

Vil du stå i spidsen for den strategiske by- og landdistriktsudvikling i en stærk og udviklingsorienteret kommune, hvor udsynet og skabertrangen er stor? Hjørring Kommune søger en visionær chef for By- og Landdistriktsudvikling, der vil tage ansvaret for arbejdet med kommunens fysiske planlægning, arealudvikling og byggesags­behandling og være med til at præge omverdenen og fremtiden for alle borgere i Hjørring Kommune.

Du bliver en del af ledelsen i Kultur-, Teknik- og Miljøforvaltningen, og du skal kompetent lede vigtige områder, der har samarbejdsflader såvel ud i som ud af den kommunale organisation. Tværgående indsatser prioriteres meget højt i Hjørring Kommune, og du skal som chef have blik for helheden og ville det gode samarbejde på tværs i organisationen.

Du skal understøtte, oversætte og implementere de politiske visioner, du skal have styr på driften og sikre en sagsbehandling, der har blik for både virksomheder og borgere, og du skal mestre dialogen med såvel udviklere som borgere om udviklingen af både store som små byer i kommunen.

Du skal stå i spidsen for den strategiske by- og landdistriktsudvikling i Hjørring Kommune og skal bl.a. arbejde med udvikling af og i kommunens byer – store som små. Det kalder på forståelse for kystbyernes potentiale, bæredygtig byudvikling, erhvervs- og turismeudvikling, arkitektur og kulturarv. Du får så at sige hele paletten og skal være den, der binder det hele sammen og skaber retning og sammenhæng i den fysiske udvikling af Hjørring Kommune. Der er i særdeleshed både potentialer og perspektiver i stillingen.

Der er forskellige faglige baggrunde, der kan være relevante i forhold til stillingen. Du kan komme fra en lignende stilling, men det kan også være, at du kommer fra en privat virksomhed. I så fald vil det være en fordel, hvis du tidligere har haft erfaring fra f.eks. en kommunal forvaltning. Det er dog væsentligt, at du brænder for by- og landdistriktsudvikling, og at du har lyst til at gå proaktivt ind i det tværgående samarbejde i Hjørring Kommune.

Du kan læse mere om Hjørring Kommune på www.hjoerring.dk og mere om stillingen og de forventninger, som Hjørring Kommune har til den nye chef, i en uddybende job- og personprofil (PDF). 

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for Kultur, Teknik og Miljø Bettina Hedeby Madsen på tlf. 4122 3726 eller partner i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk

Søg stillingen via kanppen "Ansøg dette job". 

Ansøgningsfristen er den 11. juni 2023.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cee0e3cc)

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Genitor ApS for Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring
Kontaktperson
 
Telefon
41223726
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2023
Udløber
12-06-2023
Kviknummer
LJA-84772250
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Offentlig, Ledelse, Forskning og udvikling