Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chauffør med godt humør og grønt mindset

Aalborg Forsyning

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Aalborg Forsyning
Over Bækken 2,
9000 Aalborg
Kontakt
 
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
23-02-2023
Kviknummer
LJA-84466909
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Transport og logistikVi ser frem til at byde dig velkommen til Aalborg Renovation, hvis du har kompetencerne til at køre kroghejsbil og kan bidrage med godt humør og et grønt mindset til vores team Transport & Udvikling.
 

 

Hos os bliver du del af en renovationsvirksomhed i vækst med over 200 medarbejdere. Vi står for husstandsindsamling af affald fra mere end 113.000 husstand samt drift af Aalborg Kommunes 6 genbrugspladser, hvor der årligt kører omkring 800.000 biler ind med affald.

Om jobbet

Du bliver ansat i team Transport & Udvikling, hvor du sammen med din teamleder og 12 kollegaer har det daglig ansvar for at tømme containerne fra vores genbrugspladser. Containerne håndterer du med kroghejsbil, med og uden anhænger, og du vil som udgangspunkt starte dagens kørsel fra Over Bækken 2.
Vi har fokus på det gode og tillidsfulde samarbejde både i teamet og med kollegaerne på genbrugspladserne. Desuden prioriterer vi en løbende og anerkendende dialog om, hvordan vi kan løse vores opgaver mere miljøvenligt og optimere vores service overfor kollegaer og kunder.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling som chauffør, hvor du kommer hjem hver dag og har mulighed for at nyde din fritid. Arbejdstiden er kl. 06.30 – 16.30 på skiftende dage - i lige uger onsdag og torsdag og ulige uger onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag.
Du bliver medarbejder på en rigtig god arbejdsplads, hvilket vi håber, at du vil opleve. Vi giver dig ansvar og mulighed for at udfolde din faglighed, og vi tilbyder dig samtidig gode muligheder for kompetenceudvikling. Omgangstonen er uformel og med plads til en god snak og godt humør, hvilket for os er vigtige elementer i et godt arbejdsmiljø.

Du kommer med

Som skrevet kommer du forhåbentlig med godt humør og med lysten til at tænke i grønne løsninger. Og selvfølgelig kommer du med erfaring som lastbilchauffør, og du har gyldigt EU-bevis samt Førerkort. Du har et godt blik for både sikkerhed og god service i dit daglige arbejde som chauffør.
Du lader dig ikke afskrække af en smartphone og digitale programmer, som giver dig adgang til vores elektroniske driftshåndbog, Outlook, Teams, vagtplaner og logistik program til containerkørsel.
Det vil være et ekstra plus hvis du kommer med kørekort til hænger, ADR-bevis og/eller en Vejgodstransportuddannelse.

Det praktiske

Vil du være vores nye chauffør så send os en ansøgning senest den 23. februar 2023.
Vi forventer at indkalde til samtaler den 28. februar.
Stillingen er til fastansættelse pr. 1. april 2023 eller efter aftale.
Din løn og ansættelsesvilkår aftaler vi med udgangspunkt i den gældende overenskomst.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder
Julie Ebak på mobil 2520 4990.

Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune.. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Divisionen Renovation står for indsamling af alt privataffald i Aalborg Kommune, både rest- og genbrugsaffald. Vi driver 6 genbrugspladser og er part i et spændende udviklingsprojekt, Nordjyllands Ressourcepark. Vi modtager erhvervsaffald på nogle af vores genbrugspladser og rådgiver i øvrigt om korrekt og hensigtsmæssig bortskaffelse af særlige affaldstyper. Vi har fokus på størst muligt genbrug af de indsamlede affaldstyper. Vi er omkring 200 medarbejdere til at løse de mange opgaver og har vores daglige udgangspunkt på adressen Over Bækken 2 i Aalborg.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Aalborg Forsyning
Over Bækken 2,
9000 Aalborg
Kontaktperson
 
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
23-02-2023
Kviknummer
LJA-84466909
Jobtype
Fuldtid
Fag
Transport og logistik