Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Skagen Kultur- og fritidscenter

Skagen Kultur- og fritidscenter

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-11-2018

Centerleder

til Skagen Kultur- og Fritidscenter 

Vores nuværende centerleder søger nye udfordringer, hvorfor vi pr. den 1. marts 2019 søger en ny centerleder for Skagen Kultur- og Fritidscenter. Centerlederen har reference til bestyrelsen for Skagen Kultur- og Fritidscenter ved formanden.

Om os

Skagen Kultur- og Fritidscenter er en erhvervsdrivende fond, der har til formål at virke til gavn for idræts-, fritids- og kulturlivet i området. Det sker bl.a. ved at drive svømmehal, idrætshaller og aktiviteter i naturlig forbindelse hermed, herunder ved afholdelse af lejrskoler, træningslejre, markeder, konferencer og musikarrangementer. Skagen Kultur- og Fritidscenter er klubhus for brugerforeningerne.

Skagen Kultur- og Fritidscenter er en spændende virksomhed, hvor service overfor brugerne er i hovedsædet. Der er glade og livlige brugere i huset året rundt, som giver en inspirerende daglig kontakt og mange forskellige samarbejder. Der er dygtige medarbejdere til at løse de udfordrende opgaver i tider med knappe ressourcer.

Skagen Kultur- og Fritidscenter er inde i en omstillingsperiode, hvor der i samarbejde med Frederikshavn Kommune skal gennemføres en udvikling af centerets faciliteter og tilbud. Stillingen indebærer derfor særlig fokus på udvikling, men samtidig stabil økonomisk drift og god personaleledelse i forhold til de p.t. 10 ansatte i faste stillinger og ca. 20 afløsere.

Om centerlederens opgaver
Centerlederen har det overordnede ansvar for centerets drift, herunder:

 • Udvikling af centrets faciliteter og tilbud
 • Udarbejde strategi for udviklingen og søge finansiering via fonde m.v.
 • Effektiv drift gennem budgetopfølgning, økonomistyring og regnskabsaflæggelse
 • 4-årig budgetlægning, herunder et 4-årigt vedligeholdelsesbudget
 • Markedsføring af centret overfor lejrskoler, træningslejre, m.m.
 • Samarbejde med klubber, foreninger, skoler, daginstitutioner og andre brugere
 • Samarbejde med rejseoperatører og arrangører af lejrskoler m.v.
 • Servicere bestyrelsen, bl.a. ved udarbejdelse af dagsordener og referater fra 8 årlige møder
 • Sikre myndighedskrav, brugertryghed, badesikkerhed, m.v.
 • Personaleledelse, herunder sikre tilstedeværelse af personaleressourcer
 • Personalepleje, herunder sikre personalets samlede kompetenceniveau
 • Sikre et velfungerende arbejdsmiljø

Om ansøgeren
Du har en solid uddannelses- og erfaringsmæssig tilgang til opgaverne. Det er en fordel, hvis du kender til forholdene i Skagen området, og hvis du har erfaring fra et tilsvarende job.

Du har ledelsesmæssig erfaring og er dygtig til personaleledelse og personalepleje. Du kan hurtigt sikre dig indsigt i personalejuridiske spørgsmål. Som leder er du motiverende, inspirerende og en god rollemodel. Du lægger dine arbejdstider, så du har daglig kontakt med brugerne og personalet, der jo indgår i vagtplanlægning.

Du er dygtig til personaleledelse, økonomistyring, og idérig hvad angår udvikling, markedsføring og effektivisering af centrets drift. Du er i stand til at indgå i en ligeværdig mundtlig og skriftlig dialog med kommunen vedrørende centrets udvikling, økonomi, aktiviteter og opgaver.

Vi forventer, at du har eller tager bopæl i Skagen, indenfor 6 måneder efter ansættelse. Du skal forvente skiftende arbejdstider og ikke være bange for at smøge ærmerne op, og give en hånd med i det praktiske daglige arbejde og ved arrangementer m.m.

Yderligere oplysninger

Du kan se ansvar- og stillingsbeskrivelse og læse om os på www.skfc.dk eller kontakte formand for bestyrelsen, Thorben Pedersen, tlf.: 40 57 01 40 mail: thp@skagennet.dk.

Ansættelsesvilkår og ansøgning
Lønnen aftales i henhold til gældende overenskomst, svarende til den aktuelle sats på trin 49. Pensionsordning følger overenskomstens bestemmelser, svarende til 17,03%. Der optjenes og afvikles ferie i henhold til ferielovens samt ferieaftalens bestemmelser. Centerleder planlægger sin ferieafvikling efter aftale med bestyrelsesformanden.

Send din ansøgning til Skagen Kultur- og Fritidscenter, att.: bestyrelsesformand Thorben Pedersen, thp@skagennet.dk senest den 15. december 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt inden jul.


Kontakt
Kontaktperson
Thorben Pedersen
Tlf:
4057 0140
Adresse
Kirkevej 19
9990 Skagen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-11-2018
Udløber:
15-12-2018
Kviknummer:
LJA-68361832
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kunst, kultur og sport,
Ledelse,
Organisation og forening
Lignende job
HR-Online
Nordjylland
Frist:
24-06-2019
PARKPARK A/S
Nordjylland
Frist:
24-06-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.