Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Skagen Kultur- og fritidscenter

Skagen Kultur- og fritidscenter

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-01-2018

Centerleder

Skagen Kultur- og Fritidscenter (SKFC) søger ny centerleder pr. 1. april 2018. Centerlederen har reference til bestyrelsen for SKFC ved formanden.

Om stedet
SKFC er en erhvervsdrivende fond, der har til formål at virke til gavn for idræts-, fritids- og kulturlivet i området. Det sker bl.a. ved at drive svømmehal, idrætshaller og aktiviteter i naturlig forbindelse hermed, herunder ved afholdelse af lejrskoler, træningslejre, markeder, konferencer og musikarrangementer. SKFC er klubhus for brugerforeningerne.

SKFC er en spændende virksomhed, hvor service overfor brugerne er i hovedsædet. Der er glade og livlige brugere i huset året rundt, som giver en inspirerende daglig kontakt og mange forskellige samarbejder. Der er dygtige medarbejdere til at løse de udfordrende opgaver i tider med knappe ressourcer.

SKFC er inde i en omstillingsperiode, hvor der i samarbejde med Frederikshavn Kommune skal gennemføres en udvikling af centerets faciliteter og tilbud. Stillingen indebærer derfor særlig fokus på udvikling, men samtidig stabil økonomisk drift og god personaleledelse i forhold til de p.t. 10 ansatte i faste stillinger og ca. 20 afløsere.

Om centerlederens opgaver

Centerlederen har det overordnede ansvar for centerets drift, herunder:

 • Udvikling af centrets faciliteter og tilbud
 • Udarbejde strategi for udviklingen og søge finansiering via fonde m.v.    
 •  Effektiv drift gennem budgetopfølgning, økonomistyring og regnskabsaflæggelse
 •  4-årig budgetlægning, herunder et 4-årigt vedligeholdelsesbudget
 •  Markedsføring af centret overfor lejrskoler, træningslejre, m.m.    
 •  Samarbejde med klubber, foreninger, skoler, daginstitutioner og andre brugere   
 •  Samarbejde med rejseoperatører og arrangører af lejrskoler m.v.
 • Servicere bestyrelsen, bl.a. ved udarbejdelse af dagsordener og referater fra 8 årlige møder
 • Sikre myndighedskrav, brugertryghed, badesikkerhed, m.v.   
 •  Personaleledelse, herunder sikre tilstedeværelse af personaleressourcer
 •  Personalepleje, herunder sikre personalets samlede kompetenceniveau   
 •  Sikre et velfungerende arbejdsmiljø   

Om ansøgeren
Du har en solid uddannelses- og erfaringsmæssig tilgang til opgaverne. Det er en fordel, hvis du kender til forholdene i Skagen området, og hvis du har erfaring fra et tilsvarende job.

Du har ledelsesmæssig erfaring og er dygtig til personaleledelse og personalepleje. Du kan hurtigt sikre dig indsigt i personalejuridiske spørgsmål. Som leder er du motiverende, inspirerende og en god rollemodel. Du lægger dine arbejdstider, så du har daglig kontakt med brugerne og personalet, der jo indgår i vagtplanlægning.

Du er dygtig til personaleledelse, økonomistyring, og idérig hvad angår udvikling, markedsføring og effektivisering af centrets drift. Du er i stand til at indgå i en ligeværdig mundtlig og skriftlig dialog med kommunen vedrørende centrets udvikling, økonomi, aktiviteter og opgaver.

Du er synlig i lokalområdet og på centret, og er ikke bange for at smøge ærmerne op, og give en hånd med i det praktiske daglige arbejde og ved arrangementer m.m.

Flere oplysninger
Bestyrelsen for SKFC godkender en ansvars- og stillingsbeskrivelse for centerlederen den 22. januar 2018, som efter denne dato sammen med mange andre oplysninger om SKFC - kan læses på www.skfc.dk. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte formand for bestyrelsen, Thorben Pedersen, tlf.: 40 57 01 40, mail: thp@skagennet.dk

Ansættelsesvilkår og ansøgning
Lønnen aftales i henhold til gældende overenskomst, svarende til den aktuelle sats på trin 49. Pensionsordning følger overenskomstens bestemmelser, svarende til 17,03%. Der optjenes og afvikles ferie i henhold til ferielovens samt ferieaftalens bestemmelser. Centerleder planlægger sin ferieafvikling efter aftale med bestyrelsesformanden.

Send din ansøgning til SKFC, att.: bestyrelsesformand Thorben Pedersen, thp@skagennet.dk senest den 19. februar 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 22. februar 2018.


Kontakt
Kontaktperson
Thorben Pedersen
Tlf:
4057 0140
Adresse
Kirkevej 19
9990 Skagen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-01-2018
Udløber:
19-02-2018
Kviknummer:
LJA-55167642
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kunst, kultur og sport,
Ledelse
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.