SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.749
2.749
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Café Peace Blokhus ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 16-02-2021

Café Peace Blokhus tre søger dygtige kokke

Café Peace åbner ny café i Blokhus. Helt præcist på Strandvejen 5, hvor vi ligger godt placeret på torvet med mange siddepladser både inde og ude på de to terrasser. Stedet er nyindrettet.

Vi søger tre dygtige kokke, og vi håber, at du lyst til at være med fra start. Du vil opleve en arbejdsplads med ordnede forhold samt at blive set og hørt af ledelsen.

To af stillingerne vil være helårsstillinger og den tredje tidsbegrænset med ophør 1. september 2020. For stillingerne gælder det, at der er stor mulighed for fleksibilitet i arbejdstiden. Du skal i ansøgningen skrive, hvilken ansættelse du ønsker.

Du skal sammen med køkkenchefen samt dine kokkekollega kunne gå forrest og tilrettelægge dagen for køkkenassistenterne, eleven og opvaskerne.

På Café Peace har vi tradition for at arbejde tæt sammen og bakke hinanden op i hele ”huset”.  Alle kender deres arbejdsbeskrivelser, men derfor hjælper vi, hvis nogen har brug for det. Arbejdspladsen er travl, hvorfor vi særlig vægter en ordentlig omgangstone. Så ud over din faglige stolthed, skal du have gode sociale egenskaber. Har du et godt humør, siger vi: ”Ja, tak!”

Vi tilbyder ordnede forhold og løn efter erfaring/kvalifikationer. Du kan både være nyuddannet eller komme med flere års erfaring.

Ansøgningsfrist helårsstillinger 28. februar

Ansøgningsfrist tidsbegrænset 7. marts

Opstart: 1. april, 1. maj eller 1. juni.

Vi glæder os til at læse din kortfattede ansøgning samt cv. Send til indehaver anne@cafepeace.dk eller ring for yderligere spørgsmål på 20639811

Kontakt
Kontaktperson
Anne König
Tlf:
20639811
Adresse
9492 Blokhus
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-02-2021
Kviknummer:
LJA-81724802
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration
Lignende job
ENTREPRENØRFIRMAET KRISTIAN HANSEN APS
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
03-06-2021
Sofiendalskolen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-04-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Jammerbugt, Nordjylland
Frist: 
29-04-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.