Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sonne Huse A/S

Sonne Huse A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 18-09-2018

Bygningskonstruktør/- ingeniør

eller lignende til Danmarks mest eksklusive fritidshuse

Som et led i vor fortsatte ekspansion søger vi en virkelig dygtig, dynamisk og Innovativ bygningskonstruktør, der ansvarsbevidst og selvstændigt kan forestå styringen af vores byggerier.

Jobbet består i komplet byggesagsbehandling overfor myndighederne inklusive tegnearbejde i Autocad/Revit, planlægning og materialeindkøb, byggepladsstyring, løbende byggetilsyn, styring af egne håndværkere m.m.

Vi forestiller os at du har erfaring fra lignende job. Samtidig har du en relevant byggeteknisk uddannelse som f.eks. bygningskonstruktør eller lignende, kombineret med en praktisk håndværksmæssig baggrund som tømrer.

Du skal ha overblik, ledelseserfaring og gennemslagskraft. Endvidere skal du have indgående kendskab til brug af Autocad og Revit

Der er tale om et krævende job der stiller krav til både selvstændighed, fleksibilitet og kreativitet og faglig ekspertise.

Vi tilbyder gode, frie arbejdsforhold med store udviklings og fremtidsmuligheder samt en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

Tiltrædelse efter aftale.

Skriftlig ansøgning, bilagt referencer og relevante oplysninger, sendes til fabrikant Arne Sonnesen, Sonne Huse, A.F. Heidemanns Vej 17, 9800 Hjørring, mail: arne@sonnehuse.dk, telefon 40 40 49 80. www.sonnehuse.dk

Sonne Huse er en 45 år gammel og velkonsolideret byggevirksomhed. Virksomheden udvikler, producerer, opfører og sælger unikke, arkitekttegnede luksusfritidshuse over hele landet. Vore kunder er kræsne liebhavere, der forventer og forlanger det absolut bedste.

Kontakt
Kontaktperson
Arne Sonnesen
Tlf:
4040 4980
Adresse
A.F. Heidemanns vej 17
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-09-2018
Udløber:
18-10-2018
Kviknummer:
LJA-65649716
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Ingeniør og naturvidenskab,
Kontor og administration,
Ledelse
Lignende job
Advokathuset Funch & Nielsen
Thisted, Nordjylland
Frist:
27-02-2019
Jammerbugt Kommune
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
04-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.