Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Danish Toplight

Danish Toplight

|
Nordjylland
|
Indrykket 22-05-2018

Byggeleder/beregner

Danish Toplight har stor ekspertise inden for glas- og alufacader, glastag, ovenlysvinduer m.v. Virksomheden er ordreproducerende og fremstiller specialfremstillede designløsninger. Danish Toplight fremstiller og monterer glasfacader til boliger, varehuse, centre, kontorer og meget mere. Danish Toplight, der er beliggende i Aars, er ejet af Midtjysk Tagpap Service Aps.

JOBPROFIL

Med henblik på at styrke og professionalisere virksomheden søges en dygtig byggeleder/beregner. Virksomheden, der i dag består af en mindre organisation, har et betydeligt vækstpotentiale bl.a. i kraft af et stærkt renommé samt en række anerkendte referenceprojekter.

Der lægges afgørende vægt på, at du som byggeleder/beregner kan tage selvstændigt ansvar for, at ordrer gennemføres med kvalitet og effektivitet fra a til z - herunder at sikre at tidsfrister og budgetter overholdes.

Som byggeleder/beregner bliver din første opgave at sikre dig en god indsigt i virksomhedens produktprogram samt et overblik over igangværende opgaver. I forlængelse heraf er det din opgave at vurdere, hvordan der fremover kan sikres et godt produktions- og monteringsflow fra ordreindgang til projektaflevering hos kunden.

For den rette person er der mulighed for på sigt at opnå medejerskab af virksomheden.

PERSONPROFIL

Det forventes, at du har en håndværksmæssig baggrund (tømrer) suppleret med konstruktøruddannelse el.lign.

Du er struktureret og motiveres af at få færdiggjort projekterne i rette kvalitet og til aftalt tid. Du er udadvendt og opsøgende i din adfærd.

Du har konstruktionserfaring og du har indsigt i flow og produktionsprocesser. Du er vant til at kommunikere i øjenhøjde med folk i byggebranchen.

Du er kendt for at være en god planlægger med et skarpt blik for kritiske forhold i produktionsprocessen. Du har vist, at du med din koordinerings- og proceskompetencer samt dine formidlingsevner kan skabe markante resultater.

ANSØGNING
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Jens Erik Hedegaard, tlf. 22 44 04 06. Ansøgning mrk. 550 - Byggeleder/beregner sendes til job@hedegaardmanagement.dk.

Læs mere på www.hedegaardmanagement.dk

Kontakt
Kontaktperson
Jens Erik Hedegaard
Tlf:
2244 0406
Adresse
Aggersundvej 14
9600 Aars
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-05-2018
Udløber:
21-06-2018
Kviknummer:
LJA-61414263
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk,
Kontor og administration
Lignende job
Farsø Tandlægehus
Vesthimmerland, Nordjylland
Frist:
14-05-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
18-04-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.