Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholder - fuldt bogholderi

VME Simonsen & Wendt A/S

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
VME Simonsen & Wendt A/S
Følfodvej 20
9310 Vodskov
Tlf
50770451
Kontakt
 
9310 Vodskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2022
Udløber
07-09-2022
Kviknummer
LJA-83824807
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi, Ledelse

Bogholderiet er i dag outsourcet, og vi ønsker nu at få det ind i huset. Vi har derfor brug for dig, der kan håndtere det samlede bogholderi i en stærk entreprenørvirksomhed i Aalborg området. 

Vi har en længerevarende kontrakt indenfor fjernvarme for Aalborg Forsyning og en stor fast kundekreds indenfor andre entreprenørområder, hvorfor vi forventer at kunne fortsætte vores vækstkurve i årene fremover.

STILLINGEN

Arbejdsopgaverne spænder over hele bogholderiet i form af:

  • Debitor/kreditstyring
  • Bogføring
  • Lønafregning til såvel funktionærer som timelønnede, inkl. ajourføring af overenskomster, ferieregler etc.
  • Likviditetsstyring og moms
  • Afstemninger af bank etc.
  • Månedsrapportering til bestyrelse
  • Budgetopfølgning
  • Indberetninger til myndighederne
  • Opfølgning på projekter - projektøkonomi
  • Diverse administrative opgaver

Vi har digitaliseret en stor del af vores processer og er i en konstant udvikling i at effektivisere og automatisere rutiner, så vi kan koncentrere os om spændende fremadrettede muligheder. 

DIN BAGGRUND

Vi regner med, du har nogle års erfaring med en bred vifte af opgaver i en økonomifunktion, hvor du enten kommer fra en lignende stilling eller måske fra revisionsbranchen. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men praktisk erfaring, struktur, overblik og en veludviklet sans for økonomi forventes. Du er naturligvis stærk i Excel og forstår at pinpointe indsatsområder i forhold til økonomien - såvel den daglige økonomi som på enkelt projekter. Du er derfor en stærk sparringspartner for dine kollegaer og ledelsen. Vi forventer du med godt humør, pragmatisk tilgang til tingene og nysgerrighed går til opgaverne og byder ind med forslag og ideer, så vi kan fortsætte med at være en attraktiv arbejdsplads og en stærk samarbejdspartner for vores kunder.  

VI TILBYDER

En nyoprettet stilling, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på tingene og strukturere opgaver og processer. Vi lægger stor vægt på en uformel tone med fokus på respekt for hinanden og godt humør. Vi deltager i forskellige netværk og aktiviteter, så vi løbende videreudvikler os. Ansættelsesvilkår indeholder god fast løn, pensionsordning, sundhedsforsikring og videreuddannelsesmuligheder.   

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette. Al henvendelse vedr. stilingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
VME Simonsen & Wendt A/S
Følfodvej 20
9310 Vodskov
Telefon
50770451
Kontaktperson
 
Adresse
9310 Vodskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2022
Udløber
07-09-2022
Kviknummer
LJA-83824807
Jobtype
Fuldtid
Fag
Økonomi, Ledelse