Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teach First Danmark

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-01-2019

Bliv graduate og rollemodel: Væk udsatte børns interesse for naturfag

Tænd interessen for naturvidenskab blandt udsatte børn i folkeskolen. 

Vær med til at sikre alle børn i Danmark muligheden for en god uddannelse – uanset deres sociale baggrund. Et toårigt ledelsesudviklingsprogram, hvor du underviser i et socialt udsat område og løfter de børn og unge, som har allermest brug for det.

1 ud af 6 går ud af skolen uden at kunne regne, læse eller skrive ordentligt. Det er et kæmpe problem, og du kan være med til at løse det. Vi engagerer de dygtigste kandidater på tværs af studieretninger til et toårigt ledelsesudviklingsprogram, hvor de underviser og arbejder for at sikre alle børn i Danmark muligheden en god uddanelse – uanset deres sociale baggrund.

Meget hårdt og meget givende

Som graduate vil du hver dag erfare, hvad det vil sige at håndtere svære situationer, motivere andre, overkomme stor modstand og vinde respekt. Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Et program for kandidater med talent for at lede og undervise

Som graduate underviser du i en folkeskole i et socialt udsat område med fuld løn. Du får et kæmpe ansvar, og du udvikler dine evner til at motivere, lede og lære fra dig. Det omfatter en fastansættelse på en folkeskole, sparring med en professionel mentor, en uddannelse på 150 ECTS samt workshops med fokus på læring og ledelse.

Kandidater, der kan gøre en forskel på flere niveauer

For mange børn i Danmark falder bagud i en tidlig alder. Social arv er en væsentlig årsag. En af løsningerne er flere dygtige undervisere i folkeskolen, som kan inspirere og vinde deres respekt. Kandidaterne har talent for at undervise og potentiale til at gøre en forskel på flere niveauer efter programmet. Det kan være i folkeskolen eller det øvrige uddannelsessystem. Eller som forsker, iværksætter, konsulent eller embedsmand. 

Du er bachelor eller kandidat

  • Du har som minimum afsluttet en bachelor i sommeren 2019
  • Du underviser på en folkeskole i et socialt udsat område i minimum to år
  • Du motiverer udsatte børn i Danmark til at realisere deres potentiale
  • Du får tilknyttet en professionel lærerfaglig mentor
  • Du sparrer med andre graduates til workshops med fokus på læring og ledelse
  • Du bliver en del af et globalt initiativ

Arbejdssted

Du kan i 2019 blive graduate i Aalborg Kommune, Kalundborg Kommune og i hele hovedstadsområdet. Vi har op til 20 graduate-stillinger i Aalborg Kommune for de rette kvalificerede, som optages gennem praktiske optagelsesprøver.

Et globalt initiativ

Teach First Danmark er en del af et globalt netværk, som verden over rekrutterer nogle af de dygtigste universitetskandidater til at undervise og løfte de børn, der har mest brug for det. I 2018 var Teach First det 3. mest populære karriervalg i England.

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
28943444
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-01-2019
Kviknummer:
LJA-69562699
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Land-, skov- og havebrug
Lignende job
Thisted - Karetmagervej
Thisted, Nordjylland
Frist:
12-08-2019
Thisted - Karetmagervej
Thisted, Nordjylland
Frist:
04-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.