Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Beskæftigelsesmedarbejder

Hjørring Kommune

Hjørring, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5 1
9800 Hjørring
Tlf
+45 41 93 76 78
Kontakt
Michael Andersen
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
13-12-2023
Kviknummer
LJA-85154900
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger


I Jobcenter Hjørrings Integrationsteam møder vi vores udenlandske borgere i øjenhøjde og med fokus på job fra 1. samtale. Effekten taler for sig selv: 75 pct. af de ukrainske flygtninge er i job, mens det tilsvarende tal for andre nationaliteter er +55pct. (for kvinder +45pct).

Er du socialrådgiver eller socialformidler kan du blive en del af denne indsats. Du bliver en hovedperson i at løse vores kerneopgave – at få flest mulige udlændinge i job eller uddannelse. Samtidig bliver du en del af et velfungerende team, hvor der ud over kerneopgaven er fokus på, at alle trives og udvikler sig i sit job. Der er tale om to faste stillinger med ansættelse hurtigst muligt.

Hemmeligheden ved vores høje jobeffekt er, at vi møder borgerne i øjenhøjde og altid tager udgangspunkt i deres aktuelle situation. Vi involverer gennem empowerment borgerne i at sammensætte deres egen jobrettede indsats. For målet er altid klart: Det handler om job (eller evt. uddannelse).

Vi har overblik over de vakante job i lokalområdet, og samarbejder tæt med Business Hjørring, som har ansvaret for jobcenterets virksomhedsrettede indsats.

Du får en alsidig og spændende arbejdsdag, hvor du sammen med gode kolleger kommer til at løse mange forskellige opgaver. Eksempler på opgaver vil være lovpligtige samtaler, igangsætning af aktiviteter, hjælpe vores borgere med en realistisk jobsøgningsstrategi samt kompetenceafklaring med udgangspunkt i det lokale arbejdsmarked.

Det lyder som en stor mundfuld, og vi har i perioder rigtigt travlt. Men vi har også væsentligt færre sager end mange andre jobcentre, og det betyder, at vi har tid til at løse opgaverne med fokus på den enkelte borgers ønsker og behov. Samtidig vil du også få mulighed for at være med til at udvikle vores indsats og løse andre opgaver end dem, der er nævnt ovenfor.

Du vil opleve en anerkendende ledelse og gode muligheder for at udvikle dig gennem din opgaveløsning. Vi gør meget ud af at onboarde dig gennem et introduktionsprogram, så du er klar til at komme i gang.


Det er en fordel (men ikke et krav), hvis du:

  • Er fagligt velfunderet og allerede har erfaringer med at hjælpe udenlandske borgere i job
  • Har kendskab til ABC-modellen, jobspor eller lignende arbejdsmetoder
  • Er god til at møde jobsøgende i øjenhøjde men samtidig tør stille krav til deres jobsøgning
  • Har indsigt i og ideer til, hvordan vi kan anvende digitaliserede platforme i mødet med borgerne (f.eks. Microsoft teams)
  • Har forståelse for vigtigheden af at dokumentere alt i vores sagsbehandlingssystem
  • Har gode kommunikationsevner i skrift og tale
  • kan arbejde systematisk, struktureret og sikre en høj faglig kvalitet i arbejde

Da du bliver en del af et velfungerende team, forventer vi også, at du har et godt humør og kan bidrage til en fri og uhøjtidelig tone. Samtidig har vi naturligvis en klar forventning om, at du kan og vil bidrage til den fælles opgaveløsning i teamet.

Vi er meget lydhøre over for nye ideer og forslag og er også klar til forandringer, hvis de giver mening for vores indsats.


Formalia
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Michael Andersen på tlf. nummer 4122 6914.

Hjørring Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.

Send ansøgning online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Send ansøgning".


Ansøgningsfrist er den 13. december 2023. Jobsamtaler afholdes den 20. december 2023.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5 1
9800 Hjørring
Telefon
+45 41 93 76 78
Kontaktperson
Michael Andersen
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
13-12-2023
Kviknummer
LJA-85154900
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger