Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 14-05-2019

Barselsvikar til HR og Sekretariat

Barselsvikar til HR og Sekretariatet i NORDJYSKE Medier

Brænder du for kommunikation, employer branding og er du proaktiv med vægt på kvalitet og service i din opgaveløsning og adfærd, så er vi på udkig efter dig som barselsvikar i vores HR og Sekretariat

Som sekretariats- og HR-medarbejder kommer du til at arbejde tæt sammen med direktion, ledergruppe og kolleger på tværs af hele koncernen, hvor det er dig, der har ansvaret for, at opgaverne løses og følges til dørs. Du bliver en del af team HR og Sekretariat, hvor du samtidig har tætte samarbejdsrelationer med vores direktionsassistent.

Ansvar og opgaver
Din dagligdag vil bestå af faste administrative opgaver krydret med udvikling af vores intranet som intern kommunikationsplatform.

I forhold til intranettet skal du, som drivkraft og inspirator både i forhold til indhold og form, sikre, at siden er velfungerende, overskuelig og inspirerende og at vi er på forkant med udviklingen indenfor websites nyhedsbreve og SoMe.

Af faste opgaver og ansvarsområder kan følgende fremhæves:

  • Sekretær for ledelse og bestyrelse
  • Planlægning, koordinering og gennemførelse af interne arrangementer
  • Udviklingen af intranet
  • Opdatering af koncernens websites, intranet og sociale medier
  • Koordinering og administration af kursus og rejseaktiviteter
  • Administration af fondsansøgninger
  • Øvrige administrative opgaver

Hvad tænker vi om dig?
Du brænder for at arbejde bredt med kommunikation, HR og sekretariatsbetjening og har et solidt teoretisk fundament i form af en relevant videregående uddannelse. Du kan begå dig på mange forskellige kommunikationsplatforme og er god til at formidle budskaber både på skrift og i tale.

Som person har du en høj integritet, udstråler en naturlig robusthed, er pragmatisk og trives med at arbejde i et krydsfelt med mange interessenter og mange forskelligartede arbejdsopgaver, hvor intet er for småt eller for stort. Du møder opgaverne og kollegerne med et proaktivt og løsningsorienteret mindset.

Du er udadvendt, god til at skabe relationer og har et godt humør. Du har samtidig øje for behovene i organisationen og afdelingen, kan bevare overblikket, arbejde struktureret og er god til at planlægge dagen i dag og den nærmeste fremtid, så vi kommer i mål med de rigtige opgaver til rette tid.

NORDJYSKE Medier tilbyder

Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Gode ansættelsesforhold med løn efter kvalifikationer og pensionsordning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatsleder Anne Rahn på tlf. 2215 8352 eller koncerndirektør HR, IT og intern kommunikation Marian Andreasen på tlf. 4054 1751 Se evt. mere om NORDJYSKE Medier på www.nordjyskemedier.dk

Ansøgning vedlagt CV sendes i PDF-format til personale@nordjyske.dk

Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

I NORDJYSKE Medier opfordrer vi alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

NORDJYSKE Medier er en publicistisk virksomhed, der med afsæt i en lang levetid former en innovativ fremtid.

Vi skaber nærkontakt mellem mennesker gennem udgivelse af dagblade, ugeaviser, radio, tv, web, mobil og en række trykte og digitale erhvervsmedier.

NORDJYSKE Medier er resultatet af en idé, en drøm, en vision, der er næret af ildsjæle, som siden 1767 har ønsket at nytte og fornøje.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Rahn
Tlf:
2215 8352
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
02-06-2019
Kviknummer:
LJA-73355998
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Media
Lignende job
Telenor
Thisted, Nordjylland
Frist:
19-09-2019
& friends
Frist:
19-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.