Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar for konsulent - Børn og Kultur

Brønderslev Kommune

Brønderslev, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Brønderslev Kommune
Ny Rådhusplads, 1 1
9700 Brønderslev
Tlf
99454514
Kontakt
 
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
14-06-2023
Kviknummer
LJA-84784257
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig

 Er du generalist med stærke analytiske kompetencer og kan du lide både at arbejde med tal og at skrive? Er du hurtig til at sætte dig ind i nye komplekse stofområder og ikke bange for at kaste dig over en opgave, du ikke har arbejdet med før? Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt og velfungerende konsulentteam, der arbejder professionelt og målrettet med at klæde chefer, direktør og politiske udvalg på til at træffe de rigtige beslutninger på skole-, dagtilbuds-, kultur- og fritidsområde i Brønderslev Kommune? Så er det nu, du skal finpudse CV’et og sende en ansøgning til os.

Tre af vores dygtige konsulenter skal hen over det kommende trekvarte år på skift på barselsorlov. De arbejder på forskellige fagområder og har forskellige typer af opgaver, men er alle en del af sekretariatet i Fagforvaltningen for Børn og Kultur. To af konsulenterne arbejder på skoleområdet og en af konsulenterne arbejder på fritidsområdet. Deres opgaver består af analyse- og projektarbejde, administrative sekretariatsopgaver blandt andet i forhold til afholdelse af møder, udarbejdelse af sagsfremstillinger til de politiske udvalg, udtræk og bearbejdning af data, kontakt med foreninger og hjælp til at igangsætte, udvikle og holde gang i initiativer blandt andet på fritidsområdet.

Vi søger derfor fra den 15. august 2023 en ambitiøs og kompetent AC-medarbejder med stærke analytiske generalistkompetencer, som vil hjælpe os med at løfte forefaldende administrative, analyse- og skriveopgaver på skole-, dagtilbuds- og fritidsområdet i Brønderslev Kommune. Du skal bidrage til, at nogle af de store og vigtige opgaver, som vi aktuelt er i gang med, kommer sikkert i havn. Der er tale om et barselsvikariat med en forventet varighed på ca. 8 måneder.

Du kommer til at være ansat i Sekretariat for Børn og Kultur, som er en stabsfunktion i Fagforvaltningen for Børn og Kultur. Du får 25 kolleger, der arbejder bredt med administrative og analytiske opgaver, tilsyn med dagtilbud og med udviklingen af kommunens tilbud indenfor fritids-, kultur-, turisme, skole-, dagtilbuds-, børne- og familieområdet. Du kommer til at indgå i et kollegialt og fagligt stærkt fællesskab i sekretariatet.

 I Brønderslev Kommune er der ikke er langt fra øverste niveau i organisationen til medarbejdere og borgere. Dine opgaver vil være på flere niveauer og områder, hvorfor du kommer til at bevæge dig på alle niveauer og flere områder i organisationen.

Derudover vil dine opgaver være kendetegnet af at være meget varierede. Du kan f.eks. få opgaver, hvor du skal lave analyser og bidrage til at udarbejde strategier og politikker på fagområderne, forestå evaluering af igangsatte initiativer, udarbejde politiske sagsfremstillinger og rådgive borgere, der ønsker at bidrage til kommunes rige foreningsliv.  

Formentlig vil din dag været præget af at indhente og sætte dig ind i lovgivning, specifikt fagstof, data og viden fra de driftsenheder og foreninger, som vi samarbejder med. Du skal på den baggrund udarbejde beslutningsoplæg til chef-/direktørniveauet og de politiske udvalg på området. Du vil være den, der skal samle trådene både før, under og efter beslutningerne er truffet og du vil - med vores hjælp - være den, der går med bolden hele vejen.Hvem er du?

Vi søger en god og humørfyldt kollega der

 • Har en samfundsfaglig kandidatuddannelse (eksempelvis cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende)
 • Kan sætte sig ind i nye fagområder forholdsvist hurtigt
 • Har en stærk analytisk sans
 • Har lyst til at arbejde med datasæt, tal og økonomi
 • Kan skrive enkelt og letforståeligt
 • Kan arbejde selvstændigt og opsøgende
 • Måske har kendskab til foreningslivet
 • Har lyst og vilje til at indgå i et samarbejde på tværs af fagområder

 Du kan være nyuddannet eller have erfaring fra en lignende stilling. 

Du skal kunne trives i et arbejdsmiljø, hvor dagsordenen skifter hurtigt og hvor vi arbejder med både korte og længere deadlines, som skal holdes. Du skal selv kunne planlægge din tid og sørge for, at du når i mål med dine opgaver.

 Vi vil selvfølgelig sørge for, at du får oplæring og du vil få kolleger, der vil hjælpe dig i gang med nye opgaver, men du skal kunne lide og trives med at arbejde selvstændigt.

Vi vægter nysgerrighed på hinandens opgaver højt og prioriterer, også selvom hverdagen er travl, at der er plads til hjælp og sparring på hinandens opgaveløsning. Vores arbejdsplads er præget af godt humør, højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø. Som person skal du have lyst til at indgå i dette.


Hvem er vi?

Vi er en stabsenhed i Fagforvaltningen for Børn og Kultur, der betjener såvel de politiske udvalg, direktør, fagchefer, samarbejdspartnere og borgere i kommunen indenfor blandt andet skole-, dagtilbuds-, fritids- og kulturområdet.

Du vil i dette barselsvikariat have et tæt samarbejde med skole- og dagtilbudschefen og med fritids- og kulturchefen, men bliver i det daglige en del af Team Politik og Analyse i Sekretariat for Børn og Kultur med reference til sekretariatslederen.

 Team Politik og Analyse er et af 4 teams i Sekretariat for Børn og Kultur og består af 5 ambitiøse og dygtige konsulenter med stærke administrative og analytiske kompetencer. Du vil få tæt samarbejde både med konsulenterne i Team Politik og Analyse og med konsulenterne i et andet konsulentteam i sekretariatet, Team Proces og Udvikling, som arbejder med udviklings- og faciliteringsopgaver i forvaltningen.  

Der er såvel erfarne som mindre erfarne konsulenter i afdelingen og vi er i gang med at videreudvikle vores konsulentkompetencer i fællesskab, hvilket du også bliver en del af. Som nævnt  prioriterer vi, at der er tid til sparring og vi hjælper hinanden med at komme i mål med opgaverne.

 
Vil du vide mere?
Er du interesseret i stillingen, kan du læse mere om Brønderslev Kommune på hjemmesiden http://www.ansatibronderslev.dk.
                                               
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatsleder Susanne Nyholm på tlf.: 92437186 eller til fritids- og kulturchef Rasmus Krogh på 5040 2564

Løn og ansættelsesvilkår:
Aflønning sker efter gældende overenskomst og konkret forhandling.
Der er ansøgningsfrist onsdag den 14. juni kl. 12 og samtale til stillingen den 20. juni 2023.

Vi vil i forbindelse med samtalen til stillingen give dig en lille opgave, som du skal fortælle os, hvordan du vil løse.

Ansættelse pr. 15. august 2023 eller snarest derefter.

 
I Brønderslev Kommune er vi ”I samspil med borgerne”. Vi støtter op om dette ved hjælp af vores værdier: Fællesskabende, Modig og Nysgerrig. 
 
Vi arbejder ud fra en forventningsmodel, der beskriver forventninger til medarbejdere og ledere i Brønderslev Kommune. Nogle af forventningerne til medarbejdere, er:  

 • At du har fokus på kerneopgaven og leverer resultater ud fra de givne mål og rammer
 • At du har en faglig stolthed og samarbejder med dine kolleger/samarbejdspartnere om opgaveløsningen
 • At du er medansvarlig for god trivsel ved at være positiv og konstruktiv 
 • At du arbejder ud fra de givne rammer og ser dig selv som en del af det store fællesskab i Brønderslev Kommune

Du kan læse mere om, hvilke andre forventninger, der er til en medarbejder i vores forventningsmodel.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Brønderslev Kommune
Ny Rådhusplads, 1 1
9700 Brønderslev
Telefon
99454514
Kontaktperson
 
Adresse
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
14-06-2023
Kviknummer
LJA-84784257
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig