SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.791
2.791
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Øster Hurup Bageri

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-06-2022

Bagerimedarbejder til produktion, fast daghold

På grund af massiv travlhed, søger vi til hurtigst mulig tiltrædelse, en medarbejder til produktionen. Arbejdstiden ligger pt mandag - torsdag, 4 x 9,25 timer eller efter aftale).

Arbejdet består primært af klargøring af råvarer og materiel til produktion af brød, og du skal indgå som en del af teamet i produktionen (fx. håndtering, klargøring og indstilling af produktionslinje, pakning af produkter direkte fra produktionslinje, samt generelt have overblik for hvad der skal gøres.

Vi søger en kvalitetsbevidst, selvstændig og organiseret person, som har sans for at se fremad i processen. Det er desuden vigtigt, at du har gå-på-mod og ikke er bagne for at tage fat, samtidig er du i god form, da jobbet er fysisk krævende. Den rette profil har godt humør og altid frisk på at hjælpe en kollega med at få arbejdet gjort.

Vi tilbyder job i en yngre, vækstende virksomhed, som producerer brød og kager til bl.a. egen bagerbutik, Rema1000 og til flere underleverandører til catering og supermarkeder. Du skal indgå i et ungt team, som består af engagerede kolleger med en uformel omgangstone. Vi tilbyder gode løn- og ansættelselsesforhold.

 

   

Kontakt
Kontaktperson
Peter Kristensen
Tlf:
31563018
Adresse
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-06-2022
Kviknummer:
LJA-83681253
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Detail- og engroshandel
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.