Bæredygtighedsjournalist til Licitationen

Nordiske Medier

Storkøbenhavn

Fuldtid
Kontakt
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Tlf
4485 8899
Kontakt
Benjamin Werner Christensen
Tlf
40649980
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2024
Udløber
12-08-2024
Kviknummer
LJA-85576491
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media, Øvrige stillinger

Danmarks førende medie inden for byggeriet søger journalist, der skal dække den grønne omstilling af bygge- og anlægsbranchen - en branche, der i dag står for knap en tredjedel af Danmarks samlede CO2-udledning

Om jobbet

Hvis Danmark skal nå i mål med de opsatte klimamål, står byggeriet over for gennemgribende og store forandringer. Branchen er i dag en stor klimasynder - så enkelt kan det siges - og ingen byggevirksomheder kan undgå den grønne omstilling, hvis de vil have en eksistensberettigelse fremover.

Licitationen ønsker at skrue op for dækningen af den grønne omstilling i byggebranchen, og vi søger derfor en journalist, der brænder for at fortælle om nye byggeteknologier, miljøcertificeringer og innovative løsninger, der kan skubbe på for den nødvendige CO2-reduktion i branchen.

Du skal skrive om de virksomheder, der går forrest i bæredygtighedens tegn. Om dem, der halter bagefter. Og du skal interviewe de personer, der qua deres magtfulde positioner kan være med til at ændre på tingene.

Kort og godt: Vi vil dække de udfordringer og muligheder, der følger med den grønne omstilling af et CO2-tungt erhverv som byggeriet. Og vi vil gøre det med kant og perspektiv.

Sammen med de øvrige kolleger på redaktionen skal du bidrage til at identificere de bedste, mest relevante nyheder i bygge- og anlægsbranchen og målrette dem entreprenører, rådgivere, bygherrer og arkitekter.

Vi skriver historier om en branche, der tjener milliarder af kroner og som har direkte betydning for dansk økonomi. Vi skriver om skandaleramte supersygehuse, om aflønning af topledelsen og om, hvorfor branchen stort set er blottet for kvinder.

Licitationen udkommer digitalt hver dag og som trykt avis tirsdag-torsdag. Du skal derfor indgå i den løbende nyhedsproduktion til Licitationen samt søstermedier som Building Supply og Mester Tidende.

Om dig

Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med erhvervsjournalistik. Vigtigst af alt er dog, at du er en dygtig journalist, som elsker at vinde den daglige nyhedskamp i en spændende branche, som har stor betydning i Danmark.

Du skal brænde for stofområdet, og du skal have ambitioner om at sætte en dagsorden med din journalistik. Du skal grave, når der er noget at grave i - og du skal inspirere, når der er noget at lade sig inspirere af.

Du er god til selv at se nyheder og de næste vinkler, og så er du en sikker interviewer. Når historien er på blokken, er dine fingre hurtige på tastaturet. Du skriver konkret, levende og kan skære dine historier til, så vi ikke spilder læsernes tid.

Det er helt naturligt for dig at tænke digitalt og bruge sociale medier til at få vores historier så hurtigt og bredt ud til læserne som muligt.

Holdånd er vigtigt for os. Vi hjælper hinanden og står selvfølgelig sammen om at vinde nyhedskampen.

Vil du vide mere??

For yderligere information om jobbet kontakt konstitueret redaktør Benjamin Werner Christensen på bwc@nordiskemedier.dk eller 40649980.

Dine ansættelsesvilkår

Vi håber, at du kan starte i jobbet hurtigst muligt efter aftale.

Vi har journalister i Aalborg, Aarhus og København. Byg-redaktionen består pt. af en redaktør, en nyhedsredaktør, syv journalister og en journalistpraktikant. Som udgangspunkt vil du have base på vores redaktion enten i Aarhus eller København.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår med løn og pension i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid.

Adgang til frokostordning og et kollegialt sammenhold i et mediehus med god stemning og som er i vækst.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Vi holder samtaler i august. Ansøgningsfrist er 12. august 2024.

I Nordiske Medier ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Om os

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense, Aarhus og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Gem
Virksomhed
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Telefon
4485 8899
Kontaktperson
Benjamin Werner Christensen
Telefon
40649980
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2024
Udløber
12-08-2024
Kviknummer
LJA-85576491
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media, Øvrige stillinger