SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.710
2.710
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordic Waterproofing A/S

Nordic Waterproofing A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-09-2021

Arbejdende formand til produktion af taglister

Nordic Waterproofing A/S har for nylig opkøbt tagmaterialeproducenten Tagcon. Derfor søger vi en arbejdende formand til at varetage den daglige produktion.

Du får din hverdag på Tagcons fabrik i Sindal. Herfra fremstiller Tagcon taglister i topkvalitet til professionelle tagdækkere i hele Danmark. Produktionsteamet udgøres af 2- 3 mand, hvoraf du bliver den ene, som hver dag forsyner kunderne med taglister, som vi producerer af skåret stenuld, som enten leveres coatede eller ikke-coatede til kunderne. Herudover kan der være specialopgaver til vore kunder, samt lidt kundekontakt. Du får daglige reference til vores fabrikschef.

Dine arbejdsopgaver:

  • Opstart af produktionen fra morgenstunden, og opskæring af stenuld.
  • Coating af taglister.
  • Opretholde kvaliteten på leverede produkter.
  • Daglig koordinering af opgaver til 2 medarbejdere i produktionen.

Din baggrund:

Da du vil indgå i den daglige produktion på lige fod med de øvrige produktionsmedarbejdere, er det vigtigt, at du har hænderne skruet ordentligt på. Du er formentlig håndværker, og har arbejdet en årrække som tagdækker, tømrer, smed eller lignende, og kunne nu tænke dig et mindske fysisk krævende job. Skulle du have erfaring som arbejdende formand er det et plus, men ikke et must.

Da du vil blive omdrejningspunktet for den daglige produktion, er det en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet, at du bor i kort køreafstand til virksomhedens adresse i Sindal.

Vi tilbyder dig
Vi tilbyder dig et spændende job, hvor du med frihed under ansvar, i høj grad selv er med til at planlægge din og dine produktionsmedarbejderes arbejdsdag. Vi tilbyder ansættelse under Industriens Overenskomst. Desuden bliver du omfattet af en firmabetalt sundhedssikring samt tandforsikring, og en 8/4-pensionsordning.

Kontakt
Kontaktperson
Jan Feddersen
Adresse
Ole Rømers Vej 1 C
9870 Sindal
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-09-2021
Udløber:
19-09-2021
Kviknummer:
LJA-82592212
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk,
Ledelse
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.