Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarsbevidst og mødestabil studentermedhjælper

Det Nordjyske Mediehus

Aalborg, Nordjylland

Studiejob
Kontakt
Det Nordjyske Mediehus
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Tlf
9935 3535
Kontakt
Erling Jørgensen
Tlf
2080 4995
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2022
Udløber
30-09-2022
Kviknummer
LJA-84002758
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Øvrige stillinger

Det Nordjyske Mediehus distributionsafdeling søger en ansvarsbevidst, løsningsorienteret og mødestabil Vagtassistent til arbejde hver anden weekend fra kl. 03.30 til 11.00. Er du morgenfrisk og serviceminded, er du måske den, vi søger.

Om stillingen
Distributionsafdelingen ved Det Nordjyske Mediehus omdeler morgenaviser, pakker og magasiner til nordjyderne 365 dage om året. Som Vagt- og Kundeserviceassistent skal du være klar til at træffe hurtige beslutninger, hvis en omdeler fx ringer til dig og melder sig syg, bilen er brudt sammen eller han mangler aviser. Arbejdet er udfordrende og kan til tider være hektisk samtidig med, at opgaverne spænder vidt.

Du vil opleve, at jobbet giver dig frihed under ansvar, da du har stor handlefrihed indenfor de fastlagte rammer. Det vil være op til dig at træffe beslutninger, så udfordringerne bliver løst og kunden har avisen i postkassen inden deadline.

Vi sørger naturligvis for oplæring i systemerne, som er til rådighed, ligesom du får værdifuld indsigt i et omfattende distributions- og transport-setup. Det vil være en stor fordel, hvis du kan deltage i oplæringen i hverdage.

Arbejdstiden er hver anden weekend lørdag og søndag morgen i ulige weekender, hvor du møder kl. 03.30 til 11.00. Når behovet er der, vil der desuden være mulighed for vagter i hverdagene, samt vagter i dagtimerne på hverdage, hvor du assisterer det faste team med forefaldende administrativt arbejde.

Om dig
Du er en mødestabil og ansvarsbevidst studerende, som kan tale og skrive såvel dansk som engelsk. Du er serviceminded og glad for at stå tidligt op, ligesom du er god til at tænke i løsninger og bevare overblikket, når der er travlt. Endelig har du erfaring med brug af Microsoft Office-pakken, og har mindst et år tilbage af din studietid.

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter.

Dine ansættelsesvilkår
Vi tilbyder løn efter gældende overenskomst samt genetillæg for arbejde på skæve tidspunkter og søndage. Arbejdet udføres fra distributionsafdelingen beliggende på Langagervej 1, Aalborg Ø.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte distributionschef Erling Jørgensen på tlf.: 2080 4995.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side. Ansøgningsfristen er 30. september 2022, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

I Det Nordjyske Mediehus ønsker vi at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio NORDJYSKE, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.

Du kan læse mere om os på www.detnordjyskemediehus.dk

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Det Nordjyske Mediehus
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Telefon
9935 3535
Kontaktperson
Erling Jørgensen
Telefon
2080 4995
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2022
Udløber
30-09-2022
Kviknummer
LJA-84002758
Jobtype
Studiejob
Fag
Kontor og administration, Øvrige stillinger