SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.314
2.314
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 11-10-2021

Ansvarsbevidst og mødestabil distributionskoordinator

Det Nordjyske Mediehus distributionsafdeling søger en ansvarsbevidst, løsningsorienteret og mødestabil distributionskoordinator til arbejde i tidsrummet kl. 03.00 til 12.00. Er du morgenfrisk, effektiv, robust og serviceminded, er du måske den, vi søger.

Om stillingen
Distributionsafdelingen ved Det Nordjyske Mediehus omdeler morgenaviser, pakker og magasiner til nordjyderne 365 dage om året. Som distributionskoordinator, skal du sammen med xx antal vagtassistenter, være klar til at træffe hurtige beslutninger, hvis en omdeler fx ringer til dig og melder sig syg, bilen er brudt sammen eller han mangler aviser. Arbejdet er udfordrende og kan til tider være hektisk samtidig med, at opgaverne spænder vidt.

Du vil opleve, at jobbet giver dig frihed under ansvar, da du har stor handlefrihed indenfor de fastlagte rammer. Det vil være op til dig at træffe beslutninger, så udfordringerne bliver løst og kunden har avisen i postkassen inden deadline.

Vi sørger naturligvis for oplæring i systemerne, som er til rådighed, ligesom du får værdifuld indsigt i et omfattende distributions- og transport-setup.

Arbejdstiden ligger altid i tidsrummet 03.00-12.00. Du vil indgå i et team af 3  distributionskoordinatorer, som deler en 3-ugers turnus, hvor der typisk er 2 af jer på arbejde fra MAN-TOR, 3 om fredagen og 1 af jer LØR+SØN.

Om dig
Du er mødestabil og ansvarsbevidst, og du taler og skriver såvel dansk som engelsk. Du er serviceminded og glad for at stå tidligt op, ligesom du er god til at tænke i løsninger og bevare overblikket, når der er travlt. Endelig har du erfaring med brug af Microsoft Office-pakken.

Mere information

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til distributionschef Erling Jørgensen på tlf.: 2080 4995.

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter overenskomst. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted på Langagervej 1, Aalborg Ø.

Du bliver ansat i en innovativ og førende mediekoncern, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier: Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige.

Vi er vores sociale ansvar bevidst og har fokus på et godt arbejdsmiljø, da vores ambition er at være Danmarks bedste arbejdsplads. Samtidig har vi etableret en række medarbejdertilbud, der sikrer medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel, både på arbejdet og i fritiden.

Søg stillingen
Send din ansøgning og dit CV mrk. distributionskoordinator i PDF-format til personale@dnmh.dk.

Ansøgningsfristen er 25. oktober 2021, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Det Nordjyske Mediehus er en innovativ mediekoncern, der med udgangspunkt i Nordjylland skaber nærkontakt mellem mennesker. Det sker gennem vores medier og publikationer, hvor vi er tæt på folks liv, det samfund de færdes i og det, som de beskæftiger sig med.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige. Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.


For mere information om Det Nordjyske Mediehus se: https://dnmh.dk

Kontakt
Kontaktperson
Erling Jørgensen
Tlf:
2080 4995
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-10-2021
Udløber:
25-10-2021
Kviknummer:
LJA-82789236
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Media,
Transport og logistik
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-12-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
05-12-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.