SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.791
2.791
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 30-06-2022

Ambitiøs studentermedarbejder til Business Intelligence

Vil du arbejde med ét af fremtidens mest brugbare værktøjer indenfor datavisualisering? Er du god til at udfordre eksisterende tankegange om databrug? Så søger vi lige nu to studentermedhjælpere, der kan se sig selv blive en del af vores vækstende BI-team hos Det Nordjyske Mediehus.

Grib muligheden og bliv fremtidens datanørd
Hos Det Nordjyske Mediehus har vi lagt en ambitiøs strategi om større brug af data og indsigter i dagligdagen. Dette stiller store krav til vores BI-team, hvor flere større projekter er blevet søsat for at styrke det nuværende setup. Du kan derfor godt forvente at blive en del af et team, hvor der er fart over feltet, og at der bliver sat forventninger til dig, som en del af teamet.

Din primære arbejdsopgave bliver at assistere BI-temaet med at udvikle Power BI rapporter, hvor du med forståelse for forretningen udvikler rapporter, der bidrager med brugbare indsigter. Du kommer derfor både til at arbejde tæt sammen med BI-teamet og forretningen.

Analytisk og skarp på data
Du skal søge stillingen, hvis:

  • Du har interesse for data og kan se BI som relevant for din karriere
  • Du har kendskab til Power BI, og evt. DAX
  • Interesse i at udvikle dine tekniske, såvel som personlige kompetencer
  • Mod på at tage ansvar og være nysgerrig

Som studentermedhjælper vil du indgå i et socialt fællesskab med andre studentermedhjælpere på tværs af organisationen. Ligesom du kommer til at blive en del af en dynamisk og innovativ IT-organisation, hvor der både er plads til læring og latter.

Vi tilbyder
Når du træder ind ad døren hos Det Nordjyske Mediehus, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, at vi har en ambition om at være det mest attraktive mediehus i Danmark. Vi arbejder nemlig aktivt for at sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, ligesom vi er vores sociale ansvar bevidst. Vi tager løbende temperaturen på vores medarbejderengagement med fokus på at fastholde en høj trivsel og arbejdsglæde.

Hos os er der plads til, at du kan udvikle dig. Vi har en strategisk ambition, der går hånd i hånd med kompetenceudvikling og en stærk lærings- og samarbejdskultur baseret på dialog og feedback. Du får desuden adgang til en lang række medarbejdertilbud, blandt meget andet kan du deltage i vores sociale- og sundhedsfremmende aktiviteter. Faktisk holder vi jævnligt events særligt målrettet Det Nordjyske Mediehus mange studentermedhjælpere og praktikanter.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for IT Udvikling Kathrine Brockdorff Heiberg mobil: 2843 4876 eller mail: kbh@dnmh.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på max. 15 timer om ugen, og arbejdstiden aftales individuelt selvfølgelig med den fleksibilitet, du har brug for ift. dit studie og eksamensperioder. Aflønning i henhold til funktionæroverenskomsten mellem DMA og HK/Privat. Jobbet udføres fra Det Nordjyske Mediehus, Langagervej 1, 9220 Aalborg Ø. Der er tre måneders prøvetid i stillingen.

Søg stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på linket i bunden af denne side.

Ansøgningsfristen er 24. juli 2022, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi er Nordjylland og Nordjylland er os
Gennem et uafhængigt, frit og dynamisk mediehus binder vi hver dag et levende Nordjylland sammen med oplysende og engagerende indhold og inspirerende initiativer. Sammen er vi fællesskabere af Danmarks stærkeste region, og vi har en klar forventning om, at de medarbejdere, vi ansætter, også brænder for at være nordjyske fællesskabere.

Det Nordjyske Mediehus rummer brands som NORDJYSKE, Vigeur, radiokanalerne ANR og Radio Nordjyske, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og aalborg:nu samt godt 20 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Med afsæt i vores værdier - åbne, modige, ordentlige og passionerede - bygger vi vores virksomhed på at være markedsleder på tre områder: Lokale medier i Nordjylland, nichemedier i Danmark og erhvervsmedier i Skandinavien.

Det Nordjyske Mediehus har på nuværende tidspunkt hovedsæde på Langagervej i Aalborg. I 2023 rykker vi ind i et nyt domicil i moderne, tidssvarende lokaler på Aalborgs havnefront med det formål at komme tættere på nordjyderne.

For mere information om Det Nordjyske Mediehus se:
https://dnmh.dk

Kontakt
Kontaktperson
Kathrine Brockdorff Heiberg
Tlf:
2843 4876
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2022
Udløber:
24-07-2022
Kviknummer:
LJA-83776360
Jobtype:
Studiejob
Arbejdsområde:
IT
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-09-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
28-08-2022
Hjørring, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
14-08-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.