SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.264
3.264
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-01-2022

Ambitiøs softwareudvikler til innovativ medievirksomhed

Vil du være med til at udvikle fremtidens digitale medieplatforme? Brænder du for at arbejde med en bred tech stack? Så bliv en del af IT-teamet hos Det Nordjyske Mediehus.

Om stillingen
Det Nordjyske Mediehus er i en rivende digital udvikling, og derfor søger vi en ny softwareudvikler til vores IT-udviklingsteam i Aalborg. Du kan se frem til en alsidig og udfordrende rolle, hvor du udvikler det digitale fundament for Det Nordjyske Mediehus brands f. eks. vores spritnye digitale erhvervsmedie Vigeur.

Du bliver en del af et engageret IT-team med et godt fællesskab og højt til loftet. Du vil derfor hurtigt opleve at bidrage med dine inputs og få stor medindflydelse på vores processer. Vi udvikler i frontend både websites, mobile websites og apps, og i backend mod både egne og eksterne services. Vi har især brug for dit talent indenfor kompleks applikationsudvikling og din evne til at arbejde systematisk i tæt samarbejde med forretningen.

Vi arbejder tæt sammen med Product Management og bygger produkterne i fællesskab. Du er derfor god til at behovsafdække og formår at omsætte forretningens ønsker til konkrete opgaver. Det kan være featureudvikling og bugfixes på vores sites og apps, men også i middel layer services og integrationer. Det er vigtigt, der tages udgangspunkt i design patterns i udvikling af nye features.

Du er aktiv på flere projekter ad gangen og samtidig involveret i driften af vores sites. Vi går meget op i performance optimering og kontinuerlig effektivisering af arbejdsgange og vil super gerne have dine friske input og perspektiver.

Løsningsorienteret .Net og C# ekspert med blik for forretningen

Det er et must, at du er stærkt bevandret i følgende teknologier og kompetencer, som du bruger dagligt: .Net, C#, Webudvikling, CSS/Javascript/Typescript, Azure, Fullstack, Core, MVC, Unit testing, SQL, Databaser, Agile arbejdsframework, OIDC og Xamarin.

Særligt er du er flydende i .Net og C# - og naturligvis har du Visual Studio som din mest anvendte IDE. Du er helt på hjemmebane, når det gælder dokumentation, vidensdeling og versionsstyring. Du tænker i helheder og processer med flair for at formulere dine ideer og tanker på en forståelig måde.

Dertil har du erfaring med distribuerede systemer og forståelse for, hvad der sker lige fra request til response, f. eks. i relation til websites.

Vi sætter pris på dit kendskab til: Docker/container, release management, PWA, RabbitMQ,  NserviceBus, Umbraco og Responsive webdesign.

Vi forestiller os, at du måske er uddannet datamatiker, bachelor i softwareudvikling, webintegrator, design teknolog eller måske noget helt andet.

Din uddannelse er ikke afgørende - for det vigtigste er, at du brænder for at levere værdiskabende løsninger til brugerne, både interne og eksterne. Derfor søger vi en kollega, der trives i tæt dialog og samarbejde med forretningen. Du går til dine arbejdsopgaver med fokus på muligheder og løsninger, er positiv i din kommunikation og sætter gerne spørgsmålstegn ved eksisterende praksis på en konstruktiv måde.

Vi tilbyder
Du får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen, som brænder for det, de laver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier: Åbne, Modige, Passionerede og Ordentlige.

Vi arbejder i et agilt og innovativt miljø og tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og ikke mindst stor fleksibilitet i hverdagen.

Vi er vores sociale ansvar bevidst, og har fokus på, at arbejdsmiljøet er optimalt og undersøger løbende medarbejdertilfredsheden, da vores ambition er er at være Danmarks bedste arbejdsplads. Samtidig har vi etableret en række medarbejdertilbud, der har til hensigt, at sikre medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel, både på arbejdet og i fritiden.

Mere information?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Forretnings IT Kathrine Brockdorff Heiberg på tlf. 2843 4876 eller mail kbh@dnmh.dk

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg. Der er tre måneders prøvetid i stillingen.

Søg stillingen
Send ansøgning og CV i PDF-format mrk. Softwareudvikler til personale@dnmh.dk senest 6. februar 2022. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning.

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

For yderligere information om Det Nordjyske Mediehus se www.detnordjyskemediehus.dk

Kontakt
Kontaktperson
Kathrine Brockdorff Heiberg
Tlf:
2843 4876
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-01-2022
Udløber:
06-02-2022
Kviknummer:
LJA-83276091
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
05-06-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
30-05-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-05-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
03-06-2022
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
01-06-2022
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.