SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
3.324
3.324
 JOBS
Gem annonce
Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-06-2021

Ambitiøs og selvstændig systemkoordinator

Til vores distributions afdeling søger vi en ambitiøs og selvstændig systemkoordinator til at understøtte den fortsatte udvikling af distributionsforretningen.

Om stillingen
Som systemkoordinator vil du, i tæt samarbejde med vores forretningsudvikler, være et bindeled mellem forretning, intern IT og eksterne leverandører. Du bliver medansvarlig for at optimere brugen af og udvikle mulighederne i vores IT-systemer. Du vil skulle kravspecificere over for udviklere, teste løsningerne og i samarbejde med forretningen se mulighederne systemerne imellem. Du vil også skulle yde support til brugerne af systemerne.

Du vil løbende blive involveret i nye projekter, der optimerer og udvikler vores distributionsforretning.

Udover det systemmæssige, vil du blive inddraget i ruteplanlægning/ruteberegninger og økonomisk opfølgning på projekter.

Om dig
Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, Om du er uddannet inden for IT og har økonomisk flair eller omvendt, er ikke så vigtigt. Det vigtigste er at du har det allerbedst når dine opgaver ligger i spændet mellem de to. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring. Hvis du har erfaring fra distribution eller logistik vil det være en fordel.

Du skal være superbruger i Excel og have en stærk systemforståelse. Du går til dine arbejdsopgaver med fokus på muligheder og løsninger frem for at se begrænsninger. Desuden har du sans for detaljer og er god til at afslutte dine opgaver. Du er struktureret i dit daglige arbejde og har styr på dine arbejdsmetoder såvel som dokumentation. Vi arbejder i Navision samt logistik- og kørselsoptimeringssystemer.

Vi forventer, at det er naturligt for dig at arbejde selvstændigt, at du kan prioritere og planlægge dine opgaver og levere dem til tiden i en god kvalitet. Du værdsætter kollegiale samarbejder og kan sparre konstruktivt med kollegaer i forretningen om de bedste løsninger.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job, hvor du får mulighed for at gøre en betydelig forskel i en organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter.

Du vil få ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, med dygtige og professionelle kolleger som brænder for det, de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige".

Vi arbejder i et agilt og innovativt miljø med højt til loftet og med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi er vores sociale ansvar bevidst, og har fokus på, at arbejdsmiljøet er optimalt og undersøger løbende medarbejdertilfredsheden, da vores ambition er er at være Danmarks bedste arbejdsplads. Samtidig har vi etableret en række medarbejdertilbud, der har til hensigt, at sikre medarbejdernes fysiske, psykiske og sociale trivsel, både på arbejdet og i fritiden.  

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte distributionschef Jeanette Vingaard på tlf. 30 26 26 97 eller jv@dnmh.dk

For yderligere information om Det Nordjyske Mediehus se https://dnmh.dk/.

Ansættelsesvilkår
Gode ansættelsesvilkår med løn efter kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i Aalborg. Der er 3 måneders prøvetid.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@dnmh.dk senest 21. juni 2021 og mrk. ansøgningen "Systemkoordinator".

Det Nordjyske Mediehus ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Det Nordjyske Mediehus er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. Det Nordjyske Mediehus er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Det Nordjyske Mediehus, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos Det Nordjyske Mediehus. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Det Nordjyske Mediehus
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Tlf:
9935 3535
Kontaktperson
Jeanette Vingaard
Tlf:
30262697
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-06-2021
Udløber:
07-07-2021
Kviknummer:
LJA-82216534
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Gem annonce
Lignende job
Frederikshavn Kommune
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
21-06-2021
MyDefence AS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
05-07-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
25-06-2021
Morsø¤Thisted, Nordjylland
Frist: 
15-07-2021
Nordjylland
Frist: 
10-07-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.