Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HALS SKOLE

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-07-2018

AKT-pædagog til Hals Skole - genopslag

Da de valgte ansøgere har fået andet job, søger vi igen en AKT-pædagog til vores Strukturklasse ("Huset") på Hals Skole. Stillingen er ledig til besættelses snarest muligt i august måned, eller så hurtigt det kan lade sig gøre, hvis et fast job skal opsiges.
Tidligere ansøgere til jobbet er velkomne til at søge igen.

"Huset" er et AKT-tilbud, der har en grundtildeling til 19 AKT-elever. Vi får ca. 19 elever fra 3. til 8. klasse, der formelt er opdelt i 3 faser: Hus 1, 2 og 3. 
Reelt er der i dagligdagen i de forskellige faser flere forskellige grupperinger efter fagligt niveau og individuel planlægning. Der er et klart fagligt sigte med hver elev i "Huset", endvidere har vi som målsætning at inkludere eleverne i normalklasserne, når den enkelte elev er parat til det.

Til "Huset" er der tilknyttet 5 lærere og 3 AKT-pædagoger – hvor næsten alle i øjeblikket har samtlige deres timer i "Huset", og alle 8 personer arbejder meget tæt sammen som en specialafdeling om eleverne og opgaverne i "Huset".

Hals Skole har ca. 325 elever fra 0. til 9. klasse, og der er i alt ca. 60 ansatte på skolen.
Vi tilbyder en udviklende og inspirerende arbejdsplads, hvor der samarbejdes i et positivt og kollegialt givende arbejdsmiljø.
Pædagogisk og udviklingsmæssigt set har vi aktuelt blandt andet fokus på skolens data, udeskole, "modernisering" af udskolingen og videreudvikling af læringssamtaler.

Som yderligere information om skolen henvises til skolens hjemmeside http://www.halsskole.dk., hvor beskrivelsen af strukturklassen også kan ses. 

Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejdere er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børneattest. Læs mere på http://www.aalborg.dk (under "Børn og skole" dernæst "Folkeskole" og endelig "Straffeattest ved ansættelse").

Yderligere oplysninger kan fås ved at henvende sig til skolen (9982 4025), skoleleder Per Bødker Andersen (3026 1944) eller dus- og indskolingsleder Søren Nielsen (3011 8225).
På grund af sommerferie kan vi først træffes i uge 32.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Ansøgningsfrist søndag d. 12. august.
Samtaler forventes afholdt torsdag d. 16. august.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=b0b890f4)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
99824025
Adresse
9370 Hals
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-07-2018
Kviknummer:
LJA-63211703
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Undervisning og pædagogik
Lignende job
Advokathuset Funch & Nielsen
Thisted, Nordjylland
Frist:
27-02-2019
Jammerbugt Kommune
Jammerbugt, Nordjylland
Frist:
04-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.