Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder i Aalborg til Vejdirektoratets planlægnings- og myndighedsopgaver

Vejdirektoratet

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Vejdirektoratet
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Øst
Tlf
7244 3333
Kontakt
Gertrud Knudsen
Tlf
4061 5155
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-11-2023
Udløber
20-11-2023
Kviknummer
LJA-85081479
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Human Resources, Kontor og administration, Ledelse, Offentlig, Transport og logistik

Er du en leder med nysgerrighed på dine medmennesker og omgivelser, og har du erfaring med Trafik- eller vejforvaltningsområdet? Har du lyst til at være en del af en veldrevet organisation, hvor du er med til at understøtte arbejdet med planlægning af trafiksikkerheds- og fremkommeligheds-projekter og en række myndighedsopgaver efter vejloven? Så er du måske vores nye afdelingsleder i Planlægning og Myndighed i Aalborg.

Afdelingen Planlægning og Myndighed Aalborg planlægger nye vej- og cykelstiprojekter, og løser hver dag problemer for virksomheder, borgere og kommuner som vejbestyrer for statens veje.

Afdelingen har et koordinerende ansvar for at sikre, at Vejdirektoratets opgaver som vejmyndighed foregår på en ensartet og professionel måde. Det sikrer vi gennem opdaterede processer og paradigmer i et kvalitetsledelsessystem.

Afdelingen har desuden et særligt ansvar for undervisningen i vores vejforvaltningssystem, Vejman.dk, og er involveret i en række projekter, der forbedrer vores systemer til håndtering af vej- og trafikdata.

Ansvarsområder
Som vores nye afdelingsleder vil du stå i spidsen for, at vi udnytter det eksisterende vejnet bedst muligt via et aktivt samarbejde med interne og eksterne partnere. Det kræver en stærk ledelsesindsats og en sans for nyskabende løsninger.

Dine primære opgaver:

  • Fagligt og personalemæssigt ledelsesansvar for ca. 25 medarbejdere, som bl.a. er ingeniører, landinspektører, jurister, kontorfunktionærer og teknikere
  • Sikre fokus på en fortsat høj og ensartet kvalitet i opgaveløsningen på myndighedsområdet
  • Sikre og skabe rum for vores projektlederes arbejde
  • Sikre fokus på fortsat vedligeholdelse af vores data og IT-løsninger
  • Bidrage til gode resultater til fordel for hele Vejdirektoratet

Mange opgaver løses i tæt samarbejde med Vejdirektoratets øvrige afdelinger og med kommuner, virksomheder og politi.


Du kommer til at referere til områdechefen for Vejsektor og Myndighed, og du vil indgå i ledelsesgruppen, som består af tre andre dygtige ledere.

Den ene dag skal du sikre, at vores kvalitetsledelsessystem opdateres og følges for at opnå ensartet høj kvalitet i sagsbehandlingen. Den næste dag holder du dialogmøde med kommunale topembedsfolk om deres ønsker til statsvejene eller du er med til at kvalificere udviklingen af datahåndtering. Omskifteligheden giver en spændende arbejdsdag, fortæller afdelingsleder Niels Agerholm.


Din profil

Du har stærke lederegenskaber og erfaring fra teknik- og miljøområdet, gerne fra en politisk ledet organisation. Din baggrund kan være som ingeniør, jurist, landinspektør eller anden relevant akademisk uddannelse.

Herudover ser vi gerne, at du:

  • har erfaring med opgaver, der løses i samarbejde med mange parter og har en god fornemmelse for at lande balancerede løsninger
  • som leder formår at skabe gode rammevilkår for dine medarbejdere ved at indgå i tæt dialog om opgaveløsningen
  • kan skabe gode samarbejdsrelationer, der sikrer samarbejde på tværs af alle led i og uden for afdelingen
  • er i stand til at sætte strategisk retning for området
  • er nysgerrig på dine medmennesker og dine omgivelser og har en tydelig og delegerende ledelsesstil med fokus på at skabe trivsel

Du er derudover garant for sikre leverancer til aftalt kvalitet, økonomi og tid. Din opgaveportefølje vil bestå af opgaver med kort frist, projekter og sager, der kræver et godt produktionsoverblik og større udviklingsopgaver, der kræver vedholdende opmærksomhed.

Vejdirektoratet arbejder med afdelinger på tværs af Danmark. Har du erfaring med distanceledelse, vil det derfor være en fordel.

Om os
Som afdelingsleder i Vejdirektoratet er der plads til din faglige og personlige udvikling. Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet, medarbejdertilfreds og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen.

Du bliver leder for 25 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, der hver dag arbejder for, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem og på den måde aktivt bidrager til at forbedre rammer og vækstmuligheder for borgere og virksomheder i Vestdanmark.

Som afdelingsleder for planlægnings- og myndighedsopgaver vil du være i tæt dialog med afdelingslederen i Næstved, der har ansvar for planlægnings- og myndighedsopgaverne for resten af Danmark.

Du kommer til at indgå i området Vejsektor og Myndighed, der udover de to afdelinger, der varetager planlægnings- og myndighedsopgaver, også består af en juridisk afdeling samt en afdeling, som bl.a. tager sig af tilskudspuljer og erhvervslivets transporter.


Du får tjenestested i Aalborg men må forvente en del transport, da du også bliver leder for den del af vores myndighedsteam, der sidder i Middelfart, og som skal integreres med resten af afdelingen.


Dine løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes med titel som afdelingsleder og lønindplaceres som chefkonsulent med personaleansvar. Ansættelse sker på overenskomstvilkår med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer. Du vil være omfattet af cheftidsaftalen samt resultatløn.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Planlægning og Myndighed Aalborg på adressen Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg.


Læs mere
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Gertrud Knudsen på telefon 4061 5155 eller afdelingsleder Niels Agerholm på 6178 0455.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest mandag den 20. november 2023. Vi forventer at afholde 1. samtale 24. november og en evt. 2. samtale 29. november 2023.

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.


Ved besættelsen af stillingen medvirker et stillingsråd med repræsentanter fra ledelse og medarbejdere. Der vil indgå test i rekrutteringsforløbet.


I Vejdirektoratet skaber vi sammenhæng for de mange trafikanter, der hver dag benytter de danske statsveje. Det gør vi ved at udvikle, planlægge og anlægge infrastrukturen, så du kan møde på arbejde til tiden, få friske varer hver dag og rejse på tværs af landet, når du har brug for det.

Vi udvikler Danmarks infrastruktur og binder landet sammen. Det kræver løsninger, der balancerer mobilitet, miljø og trafiksikkerhed. Vores mange fagligheder bidrager til et bæredygtigt samfund og et klima i balance. Ambitionen og kvaliteten er på plads, uanset om vi arbejder med mobilitet, buede broer, biodiversitet, klimavenlig asfalt eller på nogle af Danmarks største anlægsprojekter.

I Vejdirektoratet kommer du sikkert på vej. Så hvor vil du gerne hen?

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Vejdirektoratet
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Øst
Telefon
7244 3333
Kontaktperson
Gertrud Knudsen
Telefon
4061 5155
Adresse
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-11-2023
Udløber
20-11-2023
Kviknummer
LJA-85081479
Jobtype
Fuldtid
Fag
Human Resources, Kontor og administration, Ledelse, Offentlig, Transport og logistik