SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
2.705
2.705
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

COMENTOR A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 30-05-2021

Afdelingsleder for logistik

Nøglerolle i fabrikkens fortsatte udvikling
Er du en af regionens stærkeste ledere inden for logistik, og har du en indædt lyst til at udvikle dig yderligere og gøre en solid forskel? Så har du nu muligheden hos Glaseksperten.

Virksomheden har en unik og markant markedsposition i Skandinavien og er kendt for at levere danskproduceret glas med kvalitet i verdensklasse. Alle processer er samlet under ét tag på virksomhedens domicil i Hjørring, og succesen er funderet på passionerede medarbejdere, der hver dag har fokus på at optimere hele værdikæden.

Du får ansvar for at drive og udvikle afdelingen, så kunderne også fremadrettet vil opleve kvalitet og kundeservice på højeste niveau. Med reference til virksomhedens Supply Chain Manager får du en nøglerolle i fabrikkens fortsatte udvikling, hvilket indebærer ledelsesmæssigt ansvar for ca. 30 medarbejdere. 

Tydelig leder, der kan sikre optimal drift og høj trivsel
Som afdelingsleder får du ansvar for pakkeri-, lager- og forsendelsesfunktionerne. Det indebærer driftsrelaterede aktiviteter samt løbende forbedringer inden for områderne for at sikre, at vi fortsat opfylder målene i vores strategi. Vi forventer, at du har både lysten og evnerne til at møde medarbejderne i øjenhøjde samt sikre synlig ledelse i en dagligdag, hvor dine primære opgaver er:

  • Ansvar for afdelingens daglige drift og ledelse af ca. 30 medarbejdere, heraf 5 funktionæransatte, som primært håndterer opgaver relateret til shipping
  • Agere bindeled mellem teamet og de øvrige 4 afdelingsledere, samt sikre koordinering mellem produktion, salg og indkøb
  • Sikre at der i alle leverancer er et højt serviceniveau til interne og eksterne lagre, speditører og transportører
  • Medvirke til kontinuerlige forbedringer og effektiviseringer af interne processer, herunder også prioritering og koordinering af tiltagene

Succeskriterierne bygger på din evne til at definere og sikre opfølgning på KPI’er og iværksætte de nødvendige korrigerende handlinger. Alt sammen med fokus på at sikre høj kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen samt høj medarbejdertrivsel.

Stærkt overblik, indsigt i logistik samt ledelseserfaring
Din eksakte uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har et stærkt teoretisk metodeapparat kombineret med erfaring fra en ordreproducerende virksomhed. Desuden forventer vi, at du har minimum 2-3 år ledelseserfaring fra en logistikafdeling – alternativt fra en anden relevant funktion eksempelvis inden for kundeservice.

Som person er du kendetegnet ved dit overblik og din evne til at se muligheder og indsatsområder i et større perspektiv – også når der er travlt. Dertil kommer din evne til at udvise handlekraft og ikke mindst til at inspirere og motivere dit team. Du mestrer it-systemer og er en stærk kommunikator i skrift og tale; på både dansk og engelsk.

Summen af dine erfaringer og kompetencer giver dig et solidt indblik i logistikfunktionen og et stærkt afsæt for at lede og udvikle afdelingen og derigennem sikre, at Glaseksperten fortsat er gearet til at levere høj kvalitet og service i alle logistikprocesser.

Sæt dit præg på udviklingen i en udviklingsorienteret virksomhed
Du har muligheden for en central position i en højteknologisk virksomhed, som fokuserer på udvikling af både produkter og medarbejdere. Du bliver del af en af Hjørrings største privatejede virksomheder med dedikerede og udviklingsorienterede ejere, hvor sammenholdet og kulturen er med til at skabe en god og stabil arbejdsplads. Du kan forvente stor indflydelse, og du får rig mulighed for at byde ind med ideer, udfordre måden tingene gøres på og for at sætte dit præg på udviklingen af logistikområdet. Endelig vil der være gode faglige og organisatoriske muligheder på sigt, som du selv er med til at forme. 

Ansøgning og spørgsmål
Comentor håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Glaseksperten, og du skal derfor sende din ansøgning via www.comentor.dk snarest muligt.

Har du spørgsmål til positionen, er du velkommen til at kontakte CEO Jakob Møller Hansen fra Comentor på tlf. +45 26 42 00 00.

Om Glaseksperten A/S
Glaseksperten A/S er en dansk producent af glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger med hovedsæde og 20.000 m2 stor produktion i Hjørring. Virksomheden beskæftiger 230 ansatte og har mere end 30 års erfaring med levering af glas i både Danmark og på eksportmarkederne.

Glaseksperten tilbyder fleksibel og hurtig levering af kvalitetsglas med et af branchens bredeste sortimenter inden for bl.a. glas til indendørs og udendørs anvendelser, herunder også løsninger inden for print, lyd, brand- og personsikkerhed.

Læs mere på glaseksperten.dk

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
26420000
Adresse
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-05-2021
Kviknummer:
LJA-82180159
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Offentlig
Lignende job
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.