SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.771
1.771
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Jutlander Bank

Jutlander Bank

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-11-2020

Afdelingsdirektør

Afdelingsdirektør til Mariager

Vores nuværende afdelingsdirektør i Mariager har søgt nye udfordringer i banken og vi er derfor på udkig efter hendes afløser.

Vi tilbyder dig et selvstændigt og spændende job i en bank, der er i rivende udvikling. Du får vide rammer og gode vilkår for at udvikle afdelingen og skabe gode resultater.

En meget flad struktur og korte kommandoveje giver dig et tæt samarbejde med Underdirektør Carsten Brandt Andersen. Ydermere er der rigtig gode rammer for sparring med dine ledelseskolleger i andre afdelinger.

Din profil og dine kompetencer
Du er uddannet i den finansielle sektor og har en sund forretnings- og kreditmæssig indstilling.

Som person er du udadvendt og forretningsskabende. Du finder stor motivation i at være driver og være deltagende i de kundevendte aktiviteter, som understøtter afdelingens ønske om at være en "levende" del af byen.

Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til, i fællesskab, at nå de bedste resultater for Jutlander Bank.

Du arbejder målrettet og proaktivt med eksisterende kunder og fordi din motivation ved at møde nye og eksisterende kunder er markant, lykkes du også med at skabe dig et godt netværk i Mariager.

Du har ikke nødvendigvis en masse ledelseserfaring, men din lyst til at prøve dig selv af ud i kunsten at lede et mindre team i kombination med din åbne og nysgerrige tilgang til andre mennesker, hjælper dig til at blive den "samlende figur" i afdelingen.

Om afdelingen i Mariager

Afdelingen, som i dag beskæftiger 4 engagerede og motiverede medarbejdere, er ligesom resten af banken i en sund og spændende udvikling med mange forandringer og nye forretningsmuligheder.

Kulturen i afdelingen er præget af ægte holdånd, et stærkt socialt sammenhold, god humor og et energisk miljø, hvor de gode kundeoplevelser er udgangspunktet for en målrettet og salgsorienteret indsats.

Om at være leder og medarbejder i Jutlander Bank

Vi er en bank med stærke rødder i den jyske muld, og vi er stolte over vores lokale rødder. Vi har altid arbejdet hårdt for at lære vores kunder at kende, og være den bedst mulige bank for den enkelte.

Oplevelsen af at have et meningsfyldt arbejdsliv har stor betydning for vores arbejdsglæde. Det er af afgørende betydning for os at du, som leder og medarbejder i Jutlander Bank, oplever at det, du gør, gir mening. At du mærker følelsen af en større sammenhæng, at du bidrager til noget større og at der er et højere formål i det du gør.

Vi kæmper for at hjælpe mennesker, erhverv og lokalsamfund med at realisere potentialer og indfri drømme. Vi vil skabe positiv udvikling ved at være til stede, og derfor både lever og investerer vi i lokalsamfundet.

Kernen i vores personlighed er vores positive indstilling til livet og evnen til at se muligheder og ikke begrænsninger. Det personlige og individuelle engagement er det mest kendetegnende for vores kultur.

Hos os kan kunderne altid maile, ringe eller sms'e til sin personlige rådgiver. Og vi tager gerne hjem til kunderne og mødes dér. Også uden for "normal" åbningstid. Vi tilbyder dig derfor ekstraordinært stor fleksibilitet, så der hele tiden er en god balance i forhold til både kundernes og medarbejdernes oplevelse af din tilgængelighed. På den måde giver vi dig også muligheden for at lykkes godt i både arbejds- og privatlivet.

Vi har høje ambitioner for vores bank, vores kunder, og for dig som medarbejder - derfor gør vi i fællesskab også dét ekstra for, at du trives og udvikler dig i jobbet - både fagligt og personligt.

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og vores forventninger til dig som ny afdelingsdirektør i Mariager, er du meget velkommen til at kontakte Underdirektør Carsten Brandt Andersen.

Samtaler afholdes løbende


Kontakt
Kontaktperson
Carsten Brandt Andersen
Tlf:
9657 5005
Adresse
Egepladsen 2
9550 Mariager
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-11-2020
Udløber:
10-12-2020
Kviknummer:
LJA-81406691
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Ledelse,
Økonomi
Lignende job
Hals Golf Klub
Aalborg, Nordjylland
Frist:
15-03-2021
VTK A/S
Aalborg, Nordjylland
Frist:
25-01-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.