Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ældrecenter Vikingbanke søger en engagerede social-og sundhedshjælper til fast stilling på 37 timer pr. uge

Hjørring Kommune

Hjørring, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5 1
9800 Hjørring
Tlf
+45 72 33 54 39
Kontakt
Gitte Munk Lohse
9850 Hirtshals
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-12-2023
Udløber
15-12-2023
Kviknummer
LJA-85140858
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialvæsen, Sundhed

Vil du være en del af &Aelig;ldrecenter Vikingbanke – et sted, der brænder for at levere kvalitetspleje til vores ældre borgere? Vi søger lige nu dygtige og engagerede social-og sundhedshjælper til at styrke vores team i dag og aftenvagt, hvor du vil arbejde i blandede vagter. På den måde for du et stort kendskab til hele huset og beboernes døgnrutiner. Du vil medvirke i en afgørende rolle i plejen og omsorgen for vores ældre beboere.
&Aelig;ldrecenter Vikingbanke har 30 lejligheder. Der er 24 somatiske og 6 pladser for mennesker med demens.
Vikingbanke består af 3 afdelinger med fælles spise- og opholdsstuer i alle afdelinger.


Der arbejdes med kontaktpersonsfunktion og der er fokus på kerneopgaven gennem kompetent pleje og omsorg.
Vi arbejder målrettet med udvikling, og ud fra den overbevisning, at hver enkelt medarbejder skal have mulighed for at bruge og udvikle sine kompetencer.

Vi fokuserer meget på at beboerne har et trygt og værdigt liv og vi sætter en dyd i at lave spændende aktiviteter både i og udenfor huset. F.eks. banko, gymnastik, sang og cykelture i det fri.

Primære ansvarsområder:
1) Arbejde med udgangspunkt i den enkelte borger og dennes livshistorie: Som medarbejder vil du være medansvarlig for at skabe en individuel og personcentreret pleje- og omsorgsplan for hver borger. Du skal kunne lytte, observere og forstå den enkelte borgers behov, ønsker og præferencer. Det er vigtigt, at du kan tilpasse din pleje og støtte til den enkeltes livshistorie og personlige situation.

2) Daglig pleje og omsorg for beboerne: Du vil have ansvaret for at udføre daglige plejeopgaver såsom personlig hygiejne, medicinadministration, ernæring og fysisk aktivitet. Det er vigtigt, at du kan yde omsorg og støtte på en respektfuld og værdig måde. Du skal være opmærksom på eventuelle ændringer i beboernes helbredstilstand og handle proaktivt for at sikre deres trivsel og velbefindende.
 
3) Skabe gode relationer til vores borgere og kollegaer. En vigtig del af din rolle er at opbygge og vedligeholde positive relationer til beboerne. Du skal være empatisk, lyttende og respektfuld over for beboernes ønsker og behov. Det er også vigtigt, at du kan samarbejde og kommunikere effektivt med dine kollegaer for at sikre en god arbejdskultur og et godt samarbejde.

Om dig:
Det er vigtigt, at du er en engageret og omsorgsfuld person, der brænder for at arbejde med ældre borgere. Du skal have en sundhedsfaglig baggrund som social- og sundhedshjælper. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt, men også trives i et tværfagligt team, hvor samarbejde og kommunikation er nøgleord.
 
Om os:
Vi kan tilbyde dig en spændende og meningsfuld stilling som social- og sundhedshjælper hos &Aelig;ldrecenter Vikingbanke. Hos os får du muligheden for at være med til at skabe et stabilt fundament både for vores beboere og for vores personale. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er nøglen til trivsel og kvalitet i plejen, og derfor lægger vi stor vægt på at skabe rammerne for et godt samarbejde og en positiv arbejdsplads. Som en del af vores team vil du også få mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for tidlig opsporing via triage og neuropædagogisk tilgang.Praktiske oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du er interesseret i at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte  afdelingsleder Gitte Munk Lohse på tlf.: 41225211

Ansøgningsfrist den 15. december 2023
Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Hjørring Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.


Send ansøgning online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Send ansøgning".

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5 1
9800 Hjørring
Telefon
+45 72 33 54 39
Kontaktperson
Gitte Munk Lohse
Adresse
9850 Hirtshals
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-12-2023
Udløber
15-12-2023
Kviknummer
LJA-85140858
Jobtype
Fuldtid
Fag
Socialvæsen, Sundhed