Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ medarbejder

Artelia A/S

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
Artelia A/S
Østre Havnegade 18
9000 Aalborg
Tlf
2880 1913
Kontakt
Lars Kjeldgaard
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
31-01-2024
Kviknummer
LJA-85154898
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Til Artelia i Aalborg søger vi en administrativ medarbejder, der kan bidrage med udførelsen af diverse praktiske opgaver, og som kan bidrage til den gode stemning på kontoret.

Din morgen starter med praktiske gøremål, hvor du sikrer dig, at der er gjort rent, der er ryddeligt, og alt er som det skal være, så kontoret er klar til en ny dag med gode kollegaer. Du holder dig orienteret om, hvem der er på kontoret, og du er synlig, så du kan hjælpe, hvor der er behov. Måske nogle kollegaer lige har spørgsmål til Teams, Word eller Maconomy eller noget helt fjerde, du skal hjælpe dem med. Sådan starter hverdagen for dig i jobbet som administrativ medarbejder hos Artelia i Aalborg.

Dine daglige opgaver vil bestå af nogle praktiske opgaver som modtagelse af gæster, koordinering med køkkenet der laver vores frokost, kontakt til udlejer og håndværkere, hvis der er noget, som skal fikses, eller kontakt til rengøring, hvis den er mangelfuld. Du vil ligeledes være ansvarlig for at koordinere vores deltagelse i messer, gave indkøb, booking af flybilletter, indkaldelse til fællesmøder og bestilling af rundstykker. Dette er blot nogle af de praktiske opgaver, du vil møde i hverdagen.

Udover de praktiske opgaver vil din hverdag bestå af tilbudsarbejde. Du vil i samarbejde med vores divisionssekretær skulle stå for koordinering af prækvalifikationer og tilbud, tilbudsskrivning og kvalitetssikring af tilbud. Du vil være ansvarlig for at hente tilbudsmaterialet ned, oprette tilbudsprojekter i Maconomy, få lavet f.eks. organisationsdiagram, finde CV’er og meget mere.

Du vil blive en del af kontorets administrative team på tre personer. Det består af vores divisionssekretær, en administrativ medarbejder og dig. Du vil referere til vores divisionschef.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge fordelt på alle ugens hverdage, men vi er villige til at drøfte individuelle ønsker.

Dine kompetencer:

 • Du er imødekommende og har lyst til kontakt med mange mennesker.
 • Du er ansvarsbevidst og engageret.
 • Du har gode kommunikative evner, er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret.
 • Du er superbruger i Office-pakken.
 • Du kan arbejde i InDesign.
 • Og det er en fordel, hvis du har erfaring med tilbudsarbejde.

Du vil blive tilknyttet vores stærkt ekspanderende kontor i Aalborg, der er beliggende centralt i byen. På kontoret er vi ca. 90 medarbejdere fordelt på enhederne Byggeri, Energi og Industri samt Infrastruktur. Vi er del af en global koncern, hvor vi i Danmark er ca. 1200 medarbejdere fordelt på kontorer over hele landet.

I Artelia går vi op i work/life balance. Vores ambition er at værne om både den enkelte og fællesskabet. Vi har mange sociale aktiviteter såsom fredagsbar, skitur og studietur. Med andre ord er vores trivsel i fokus.

Er det noget for dig?
Send os dit CV, hvis du synes, jobbet lyder interessant. Samtaler afholdes løbende.

Vi tilbyder

 • Mange spændende og udfordrende projekter
 • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
 • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
 • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
 • En arbejdsplads, hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
 • Gode karrieremuligheder, som understøttes af interne uddannelsesforløb i Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM og andre faglige områder
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Artelia A/S
Østre Havnegade 18
9000 Aalborg
Telefon
2880 1913
Kontaktperson
Lars Kjeldgaard
Adresse
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2023
Udløber
31-01-2024
Kviknummer
LJA-85154898
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger