Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sønder Tranders Menighedsråd/ Sønder Tranders Kirkegård

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-12-2018

Administrativ koordinator

Sønder Tranders og Gug kirker, Aalborg, søger en medarbejder med administrativ erfaring, til at varetage kirkernes daglige administration og budgetopfølgning, samt være sekretær for menighedsrådet. Vi er en moderne kirke med alsidige opgaver. Der er 3 præster og 10 ansatte til at udfører de mange forskellige kirkelige funktioner. Du får ansvar for koordinering af det daglige arbejde med 5 dages uge og ingen kirketjeneste. Stillingen er på 37 timer ugentlig.

Hovedopgaver:

 • Sammen med formand og kontaktperson, at koordinere samarbejdet mellem menighedsråd præster og personale
 • Styre og koordinere ledelse af personalet
  Koordinere budget og regnskab i tæt samarbejde med regnskabsfører og menighedsrådets kasserer
 • Forestå den digitale arkivering

Væsentlige funktioner:

 • Koordinere at sognet leverer:
 • Bedste kvalitet i alle ydelser
 • Højeste service eksternt og internt
 • Udvikle og koordinere organisationen således, at sognet fungerer året rundt uanset, ferie, sygdom eller andet fravær, gennemføre apv og medarbejdersamtaler.

Varetager følgende opgaver:

 • Koordinere den daglige drift i tæt samarbejde med alle ansatte, der hver især varetager egne ansvarsområder
 • Sekretariatsopgaver for menighedsråd og økonomiudvalg
 • Forestå alle lønindberetninger og overordnet styre ferie/fraværsopgaver
 • Styre og tage initiativ til de digitale løsninger, der kræves i organisationen, herunder indførelse og ledelse af ChurchDesk i foråret 2019 samt tilhørende digitale og andre former for arkivering
 • Koordinere kirkebladets indhold og udsendelse
 • Forestå sammen med kirkeværgen/graveren den overordnede økonomiske/administrative styring af kirkegården

Personlige egenskaber:
Er et engageret menneske, der ønsker at yde en indsats til fælles gavn for de ansatte, præster og sognets beboere. Er robust og har gode samarbejdsevner. Er omhyggelig og struktureret, er god til at overholde deadlines. Er selvstændig og fleksibel. Er åben og venlig. Har kendskab til det folkekirkelige arbejde med interesse for lejlighedsvis at være til stede ved vores gudstjenester og ved aftenarrangementer.

Vores forventninger til den administrative koordinator:
Det forventes du har en uddannelse eller ledelseserfaring inden for ovennævnte opgaver. Behersker IT på mindst superbruger- niveau. Myndig, erfaren og respekteret leder med god samarbejdsevne der skaber helhedsforståelse for alle ansatte. En koordinator, der skaber ro og sammenhængskraft, er beslutningsdygtig, tillidsskabende og forstår at lede en organisation med stor arbejdsglæde. En selvstændig leder, der handler og udviser rettidig omhu i overensstemmelse med sognets samarbejdsaftale.

Arbejdspladsen:
Vi tilbyder en god arbejdsplads med kompetente, engagerede og ansvarsbevidste kolleger. Foruden den administrative koordinator er der ansat 3 præster, 2 organister, 1 kordegn, 2 kirketjenere, 1 kirke- og kulturmedarbejder, 1 graver og 1 gravermedhjælper og 1 kirkesanger. Kirkekontoret er placeret i Gug Kirkecenter, Nøhr Sørensens Vej 7, 9210 Aalborg SØ, hvor der også er kontorer for præster og øvrige ansatte samt undervisnings- og mødelokaler.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse i digital kirkebogsføring gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 3. Årslønnen aftales indenfor intervallet 338.141,04 kr. 422.676,84 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 352.230,70 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 33.431,63 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 806,23 kr. (nutidskroner)

Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Menighedsrådet er indstillet på, at der for den rette ansøger forhandles en indplacering i intervallønnen, som afspejler såvel ansøgerens faglige og personlige kvalifikationer samt de krav der stilles til udfyldelse af stillingen.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

Ansøgningsfristen er søndag den 20. januar 2019. Vi forventer, at samtaler vil foregå 25. og 28. januar 2019, således at ansættelse kan ske pr. 1. marts 2019, eller snarest muligt.

Ansøgningen med referencer og CV sendes pr. mail til: 8370fortrolig@sogn.dk

Yderligere oplysning om stillingen fås ved henvendelse til menighedsrådsformand Anni G. Walther via mail til 8370fortrolig@sogn.dk eller til fg. administrativ koordinator Knud E. Andersen, fra kl. 9-15, på tlf.: 2114 1428Kontakt
Kontaktperson
Anni G. Walther
Adresse
Nøhr Sørensens Vej 7
9210 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2018
Udløber:
20-01-2019
Kviknummer:
LJA-68963168
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Lignende job
CONNECTION VIKAR ApS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
26-06-2019
RESTAURANT HAVKATTEN APS
Aalborg, Nordjylland
Frist:
04-07-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.