Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Centrale Handicapråd

Det Centrale Handicapråd

|
Nordjylland
|
Indrykket 02-05-2019

AC'er til Det Centrale Handicapråd

Vil du være en del af en politisk organisation, der arbejder med et vigtigt velfærdsområde? Har du erfaring med sekretariatsbetjening og kendskab til handicappolitik? Så er en stilling som ACer i Det Centrale Handicapråds sekretariat måske noget for dig? Vi tilbyder et uformelt og afvekslende arbejdsmiljø med fagligt engagerede kolleger.

Vi er to mindre sekretariater med en fælles ledelse, som betjener både Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet.

Som en del af regeringens plan for Bedre Balance II flytter Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd til Brovst pr. 1. september 2019.

Hvem er du?
Du er optaget af at forbedre vilkårene for mennesker med handicap, og kan indgå i et team med dygtige og ambitiøse kolleger, som sammen betjener Det Centrale Handicapråd.

Derfor er det vigtigt, at du

  • Har erfaring at arbejde i en politisk organisation og med politisk betjening, så du er fortrolig med rollen som embedsmand, og ved hvordan man betjener et politisk organ.
  • Er god til at formidle både i skrift og tale, så komplicerede problemstillinger fremstilles på en enkel og forståelig måde.
  • Kan oversætte visioner og idéer til konkrete mandater, handlinger og indsatser, så rådets ønsker bliver til virkelighed. Det betyder, at du arbejder løsningsorienteret, sikrer fremdrift og tager ansvar for at opgaver kommer i mål.
  • Kender de nationale politiske beslutningsprocesser og arbejdsmetoder gennem erfaring fra fx. et ministerium eller en interesseorganisation.
  • Tænker analytisk og kan gennemskue komplekse problemstillinger på samfundsniveau og komme med løsningsforslag til rådet.

Vi forestiller os derudover, at du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau, fx cand.scient.adm., cand.scient.pol. eller tilsvarende og minimum 2 års erfaring.

Hvad skal du lave?
Dine opgaver består af følgende:

  • Udarbejde notater, beslutningsoplæg og indstillinger til møder i Det Centrale Handicapråd.
  • Udvikle og gennemføre indsatser, herunder lede projekter, vedrørende fx, bedre uddannelse, sundhed og tilgængelighed mv., som er centrale elementer i rådets arbejdsgrundlag.
  • Være med til at varetage rådenes interesser og samarbejdsrelationer over for politikere, organisationer, myndigheder og andre relevante aktører.
  • Udarbejde beredskab til formandsmøder med ministre, organisationer mv. med skarpe og præcise budskaber, samt bidrage til presseberedskaber.
  • Tage del i den generelle opgavevaretagelse (praktisk og strategisk), der hører med til at være en mindre arbejdsplads.

Du vil referere til rådskoordinatoren for Det Centrale Handicapråd.

Hvem er vi?
Det Centrale Handicapråd rådgiver børne- og socialministeren, Folketinget og andre centrale aktører om forholdene for mennesker med handicap. Det Centrale Handicapråd er et uafhængigt statsligt råd, og en del af Børne- og Socialministeriets koncern.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en stilling som fuldmægtig på fuld tid (37 timer pr. uge), og med tiltrædelse den 15. august 2019.

Ansættelsen sker efter AC overenskomst på statens område. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Der må jævnligt påregnes rejseaktivitet ift. møder i København og i enkelte perioder op til flere dage om ugen.

Ansættelsesområdet er Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Det Centrale Handicapråd, Stationsvej 10 i Brovst.

Sådan bliver du en del af holdet
Send din ansøgning senest den 21. maj 2019 til job@dch.dk. I emnefeltet skriver du ACer til Det Centrale Handicapråd.

Vi forventer at holde 1. runde samtaler 3.-4. juni, og 2. runde den 18.-19. juni. Mellem samtalerunderne skal der løses en skriftlig opgave.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte rådskoordinator Claus Wendelboe tlf. 33 36 73 26.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Kontakt
Kontaktperson
Claus Wendelboe
Tlf:
3336 7326
Adresse
Stationsvej 10
9460 Brovst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-05-2019
Udløber:
21-05-2019
Kviknummer:
LJA-73006113
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Lignende job
Telenor
Thisted, Nordjylland
Frist:
19-09-2019
& friends
Frist:
19-09-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.