Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Manager med stort salgsdrive

Nordiske Medier

Storkøbenhavn

Fuldtid
Kontakt
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Tlf
4485 8899
Kontakt
Jannie Marie Kristensen
Tlf
29628565
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-03-2024
Udløber
05-04-2024
Kviknummer
LJA-85366346
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation

Account Manager med stort salgsdrive

Nordiske Medier søger flere dedikerede Account Managers med stort salgsdrive til København.

 

Om stillingen

Nordiske Medier søger nye ambitiøse og stærke salgstalenter. Som Account Manager skal du bidrage til vores fortsatte vækst ved at arbejde med både eksisterende og nye kunder. Du skal kunne trives med at have mange kontakter og rådgive kunderne til den bedste erhvervs-løsning ud fra kundernes behov.

Ved salg af erhvervsløsninger kommer du til at arbejde med flere forskellige typer af virksomheder. Din kontaktflade er bred og vil typisk være ledende medarbejdere og beslutningstagere i de enkelte virksomheder som hører til de enkelte niche-medier. Erhvervsløsningerne på de enkelte nichemedier vil dække print, digital og en kombination af disse. 
  

Du er ambitiøs og er selv med til at sætte dagsordenen i salgsarbejdet. I samarbejde dine team-kollegaer gennemfører du salgsaktiviteter med henblik på at styrke udviklingen i salget, sikre og vækste omsætningen samt øge kundetilfredsheden.

Primære arbejdsopgaver:

 • Opsøgende salg til nye og eksisterende kunder
 • Sikre opnåelse af dit salgs-budget
 • Opstart af nye kampagner på tværs af vores medier
 • Præsentation af erhvervsløsninger ud fra vores niche-produktportefølje
 • At være på forkant med markedet og Nordiske Mediers store medie-palet

Om dig

Du har en stærk kommerciel indsigt og er, (måske i starten af din salgskarriere), klar til at tage det næste skridt på din vej.

Som Account Manager forventer vi, at du er ambitiøs, udadvendt og har en overbevisende adfærd. Du har salgsdrive og formår at skabe gode relationer til kunderne. Derudover er du målrettet og klar til at udvikle og løfte din salgskarriere med et job udover det sædvanlige.

Vi lægger særligt vægt på, at du:

 • er resultatorienteret (KPI) med en stærk kommerciel forståelse
 • kan arbejde målrettet og er selvkørende
 • formår at sætte dig i kundens situation og sammensætte løsninger ud fra kundens behov
 • tror på dig selv og ikke er bleg for at "sparke døren ind"
 • er ihærdig, loyal, struktureret og god til at kommunikere.

Nordiske Medier tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Nordiske Medier, bliver du en del af et stort fællesskab. Du får dygtige og passionerede kolleger, der brænder for det, de laver og inspirerer hinanden til samarbejde på tværs.

Du vil møde mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. Vi arbejder i et uformelt og innovativt miljø med højt til loftet og fleksibilitet i hverdagen. Vi udlever i det daglige virksomhedens værdier "passionerede", "åbne", "modige" og "ordentlige", løfter i flok og underbygger hinandens fagligheder. Sammen bidrager vi til et socialt, sundhedsfremmende og humørfyldt arbejdsmiljø.

Hos os får du desuden:

 • gode udviklings- og fremtidsmuligheder i en ambitiøs mediekoncern
 • fast grundløn og pensionsordning
 • en spændende og alsidig hverdag
 • en moderne virksomhed i konstant vækst fyldt med karrieremuligheder
 • en arbejdsplads med en attraktiv placering ved Nørrebro Station, København.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid. Løn efter kvalifikationer med attraktiv bonusordning og pension. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i Mimersgade 47, 2200 København N.

Rekrutteringsprocessen varetages af vores rekrutteringspartner Hammer Andersen og du søger stillingen via dem. Ønsker du flere oplysninger kan du kontakte Jannie Marie Kristensen på tlf. 29 62 85 65 eller på mail jmk@hammerandersen.com. Vi indkalder løbende til samtaler, da stillingen ønsker besat hurtigst muligt.

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

 

Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus-koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Odense og Stockholm. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
Nordiske Medier
Mimersgade 47
2200 København N
Telefon
4485 8899
Kontaktperson
Jannie Marie Kristensen
Telefon
29628565
Adresse
Mimersgade 47
2200 København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-03-2024
Udløber
05-04-2024
Kviknummer
LJA-85366346
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation