Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Account Manager

SENSU A/S

Aalborg, Nordjylland

Fuldtid
Kontakt
SENSU A/S
Gøteborgvej 18
9200 Aalborg SV
Tlf
22898976
Kontakt
 
Tlf
51294333
9230 Svenstrup J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-02-2023
Udløber
19-04-2023
Kviknummer
LJA-84556197
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation

Hitachi Energy er en global teknologileder og beskæftiger omkring 36.000 medarbejdere i 90 lande. I Danmark beskæftiger virksomheden 50 medarbejdere med hovedkontor i Skovlunde og kontorer i Middelfart og Esbjerg. Hitachi Energy i Danmark servicerer forsynings-, industri-, renewables- og infrastrukturkunder i hele værdikæden og nye områder som bæredygtig mobilitet, smart cities, energilagring og datacentre.

Virksomheden medvirker således til en bæredygtig energifremtid med banebrydende og digitale teknologier som sikrer et stærkere, smartere og grønnere elnet. Hitachi Energy prioriterer sociale, miljømæssige og økonomiske værdier med et dokumenteret globalt fodaftryk.

Hitachi Energy bevæger sig i et stort vækstmarked for grøn energi. I denne forbindelse har virksomheden udarbejdet en Growth 2027 Plan, der indebærer vækst og udvikling af potentialer inden for flere segmenter, hvor Hitachi Energy vurderer et vækstpotentiale.

Hitachi Energy bevæger sig i et stort vækstmarked for grøn energi, og der søges derfor nu en Account Manager

Grøn energi - Udvikling af Renewables - International vækstvirksomhed

Brænder du for grøn energi, og vil du være en del af Hitachi Energy? Som Account Manager kommer du bl.a. til at beskæftige dig med udvikling og vækst af sol- og vindsegmentet, industri samt forsyningsselskaber. Hitachi Energy er en af verdens absolut førende virksomheder indenfor el-teknik, hvor du bliver en del af et samarbejdsorienteret team med kompetente kollegaer.

Du får en indflydelsesrig rolle, hvor du bliver ansvarlig for udvalgte kundeemner indenfor Renewables – fx Sol- og Vindsegmentet samt forsyningsselskaber (muligvis industri). Du får dermed ansvaret for kunderelaterede aktiviteter i et stort vækstmarked, hvor du foretager opsøgende salg og håndterer kundeforespørgsler hos potentielle nye kunder. Ligeledes får du til opgave at varetage salget samt udbygge og vedligeholde de gode kunderelationer hos nuværende kunder. Du får desuden til opgave at deltage i tilbudsprocessen, ligesom du rapporterer og dokumenterer internt i organisationen. Du deltager i en løbende status over salgsmøder, hvor der udarbejdes en ”aktions-liste” for dine salgsmøder. 

For at komme i betragtning til jobbet skal du have en god teknisk forståelse. Det er derfor en væsentlig fordel, hvis du har erfaring med tilsvarende salgsopgaver inden for el-teknik, højspænding eller engineering. Der kan dog være flere uddannelsesmæssige indgangsvinkler til stillingen, hvorfor du kan have en teknisk baggrund, men du kan lige så vel have en kommerciel uddannelse bag dig. Det er en fordel, hvis du har erfaring eller kendskab til CRM-systemer f.eks. Salesforce.

Det er væsentligt, at du besidder gode kommunikationsevner, er udadvendt og evner at skabe gode relationer. Med troværdighed og en god portion forståelse for mennesker er du opsøgende i forhold til potentielle kunder, ligesom du er involverende og bidrager til at løfte hele organisationen. Din arbejdsmåde er struktureret og detaljeorienteret uden at miste fokus på sociale aspekter. Du er engageret, vellidt og tillidsfuld, og du formår at formidle din begejstring overfor kunderne.

Er du den nye Account Manager inden for Renewables til Hitachi Energy i enten Skovlunde eller Middelfart, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Svend Erik Birkelund, Sensu A/S på telefon 51 29 43 33. For yderligere information om Hitachi Energy, se https://www.hitachienergy.com/

Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på Nordjyskejob.dk

Ansøg nu
Virksomhed
SENSU A/S
Gøteborgvej 18
9200 Aalborg SV
Telefon
22898976
Kontaktperson
 
Telefon
51294333
Adresse
9230 Svenstrup J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-02-2023
Udløber
19-04-2023
Kviknummer
LJA-84556197
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation