Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFV Innovation og Videndeling

|
Nordjylland
|
Indrykket 07-07-2018

Aalborg Forsyning, Vand søger en teamkoordinator

Aalborg Forsyning, Vand søger dynamisk teamkoordinator til anlæg, udvikling og optimering af spildevandsanlæg og vandværker
 
Brænder du for projektledelse, udvikling- og planlægningsaktiviteter, at omsætte lovgivning til praksis - og er du den alsidige leder, der tør at gå forrest, også når der er udfordringer med leverandører, entreprenører mv. i kontraktlige forhold? 
Aalborg Forsyning, Vand, Produktion søger en faglig dygtig, engageret og ikke mindst projektorienteret teamkoordinator, der med kommunikation og gennemslagskraft kan styrke samspillet mellem virksomhedens interne og eksterne interessenter.

Aalborg Forsyning, Vand er en topmoderne forsyningsvirksomhed, der dækker hele det tekniske vandkredsløb fra udpegning af kildepladser til udledning af det samme vand i Limfjorden.

Aalborg Forsyning, Vand sørger hver dag for, at en stor del af Aalborg Kommunes borgere og virksomheder har adgang til rent drikkevand, og har mulighed for at aflevere det igen som spildevand på byens to effektive renseanlæg, hvor vi har kapacitet til at behandle spildevand fra 500.000 personer. Vi udnytter ressourcer i spildevandet ved bl.a. at producere energi samt biobrændsel til industrien. Det bevirker, at vi nu får energioverskud i vandkoncernen og bliver CO2-neutrale.

Produktions hovedopgave er drift, udvikling, optimering samt fornyelse af produktionsanlæggene - renseanlæg, biogasanlæg, slamtørringsanlæg, kildepladser og vandværker. Vi arbejder bl.a. med forsyningssikkerhed, ressourceudnyttelse og med at understøtte tankegangen i cirkulær økonomi og FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Er du uddannet ingeniør? Interesserer du dig for ovenstående og har du lyst til at lede og være en del af et udviklingsorienteret team med højt til loftet? Så kan det være netop dig, vi søger.

Du vil med reference til Produktionschefen komme til at beskæftige dig med og få ansvaret for følgende områder inden for teamet:

 • Teamets opgaver og performance, herunder ledelse af bygherrerepræsentanter, procesingeniører, projektledere, sagsbehandlere og laboranter 
 • Udvikling og innovation inden for fagområdet
 • Omsætning af mål og strategier til handling i praksis
 • Løbende planlægning og prioritering af anlægsaktiviteter inden for spildevandsbehandling og drikkevandsproduktion, herunder budgetopfølgning
 • Koordinering og opfølgning på anlægs- og udviklingsprojekter
 • Beredskabskoordinering for miljøuheld inden for spildevand
 • Følge ny/kommende lovgivning og omsætte lov til praksis
 • Høringer i relation til ny lovgivning inden for fagområdet  
 • Miljøkoordinering herunder som projektleder og tovholder.  
Opgaverne løses i tæt samarbejde med kollegerne på kontoret samt vores teamkoordinatorer på driftsområderne inden for produktion af drikkevand og spildevandsbehandling samt driftsmedarbejdere og øvrige kolleger i Aalborg Forsyning.
Desuden arbejder vi tæt sammen med eksterne rådgivere, som indgår i det, vi kalder Den Virtuelle Organisation.

Vi er meget bevidste om vigtigheden i at anvende vores netværk til inspiration og løsning af opgaver – både inden for og uden for vores egen branche, hvorfor du skal være indstillet på en bred kontakt til vores mange partnere. Vi lægger vægt på, at det, vi beskæftiger os med, er visionært og fungerer i praksis.

Vi forestiller os, at du:
 • Har solid erfaring inden for ingeniørfaget
 • Har branchekendskab og erfaring med projekt- og teamledelse (Det er ikke et krav. En person med den rette indgangsvinkel og mod på at lære området at kende er også meget velkommen)
 • Har arbejdsrelevant erfaring med samspillet mellem tekniske, juridiske og økonomiske forhold
 • Har gode formidlingsevner, både mundtligt og skriftligt
 • Har kørekort til personbil
 • Er ansvarsfuld og dedikeret
 • Er udadvendt, imødekommende og bidrager med godt humør
 • Er initiativrig, tålmodig og formår at skabe fællesskab
 samt at du tænker alternativt, udviklende, innovativt og er opsøgende i nye løsninger. 
 
Ansættelsesforhold
Vi tilbyder en 37 timers stilling med løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsestidspunktet er den 1. oktober eller efter nærmere aftale. Vi venter gerne på den rette kandidat.  

Du vil blive ansat i Produktionen i Aalborg Forsyning, Vand, som er placeret på Sønderbro 53, 9000 Aalborg. Du er velkommen til at kontakte Produktionschef Helle Strandbæk på tlf. 7743 9210 eller projektleder Søren Brask-Pedersen på tlf. 7743 9212, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen.

Ansøgningsfristen er den 20. august 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 36.
 
Om os
Aalborg Forsyning, Vand er forankret i Aalborg Vand Holding A/S, der ejer og driver 4 datterselskaber; herunder Aalborg Kloak A/S, der transporterer og renser spildevand for ca. 225.000 personer samt fra virksomheder i Aalborg og Rebild Kommune, samt Aalborg Vand A/S, der leverer ca. 6,6 mio. m3 rent drikkevand om året til ca. 113.000 forbrugere.
I vores løsning af opgaver samarbejder vi med offentlige myndigheder, universitet, private firmaer og brancheorganisationer som f.eks. DANVA (Dansk Vand- og Spildevandsforening).

Vi har en Vision, der rækker helt frem til år 2100, fordi vores løsninger netop skal holde i 100 år. Vision 2100 fortæller om vores mission, mål, strategier og handlingsplaner og fokuser både på det interne og eksterne miljø og på udviklingen af nye løsninger og tiltag.

Du kan læse mere om os på www.aalborgforsyning.dk
 
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=a7d51fe5)

Kontakt
Kontaktperson
 
Tlf:
77439210
Adresse
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2018
Kviknummer:
LJA-63124475
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Offentlig
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.