SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.655
1.655
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
NORDJYSKE Medier

NORDJYSKE Medier

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-01-2021

2 salgstrainees til NORDJYSKE Medier

2 salgstrainees til NORDJYSKE Medier


NORDJYSKE Medier er et moderne og innovativt mediehus, der skaber viden og sammenhold mellem mennesker. Vi er Nordjylland og Nordjylland er os. Vi oplyser, engagerer og inspirerer nordjyderne på relevante platforme. Vi sørger for perspektiv og er tæt på nordjydernes liv og er en del af det samfund, de færdes i, og det, de beskæftiger sig med. NORDJYSKE Medier er med opstart den 2. januar 1767 den næstældste medievirksomhed i Danmark og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 650 medarbejdere fordelt over en lang række forskellige faggrupper.

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos NORDJYSKE Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor bliver der lagt stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner og derfor støtter og udfordrer vi hinanden hos NORDJYSKE Medier. Vi skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Brænder du for at rådgive dine kunder til den bedste løsning? Har du lyst til at gennemgå et ambitiøst 1-årigt udviklingsforløb? Så er du måske en af dem, som vi søger til en af de 2 stillinger som salgstrainees.


Hos NORDJYSKE Medier har vi hele tiden åbne døre og optimale udviklingsmuligheder for talentfulde kandidater. Vi ønsker ganske enkelt at tiltrække og udvikle branchens bedste medarbejdere og give vores kunder den optimale rådgivning.

Uddannelsesforløbet
Som Salgstrainee hos NORDJYSKE Medier bliver du fra første dag inkluderet som en del af vores dynamiske salgsteam. Din primære opgave bliver at rådgive vores kunder i, hvordan de får mest værdi ud af deres markedsføringsbudget. Din rådgivning indeholder brands som ANR, Radio NORDJYSKE, aalborg:nu, nordjyske.dk og mange andre. Alt fra web og mobil, til avis og radio.

Et år som salgstrainee hos NORDJYSKE Medier giver sved på panden. Vi stiller store krav til dig som person og ikke mindst din ihærdighed og udholdenhed. Til gengæld tør vi godt love dig, at 12 måneder hos os bliver en oplevelse for livet. Det vil være lige så uforglemmeligt som en 12 måneders BootCamp, med erfaringer du får glæde af resten af din karriere.

Praktisk erfaring, teoretisk udfordring og engageret opbakning fra dygtige kolleger, er grundlaget for din 1- årige uddannelse som Salgstrainee hos NORDJYSKE Medier.

Uddannelsen tilpasses løbende markedets behov og alle de nyeste teknologiske muligheder, der samtidigt er med til at danne grundlag for dine fremtidige karrieremuligheder. Men vigtigst af alt: du møder nogle af de dygtigste og mest engagerede erhvervsfolk i Nordjylland, som vil udgøre et vigtigt fundament i dit professionelle netværk og være startskuddet til dit livs opsparing af social kapital.

Uddannelsen består af 3 moduler. Hvert modul afsluttes med en test, som er forudsætningen for at få adgang til næste modul. Hele uddannelsen afsluttes med eksamen.

Selvfølgelig gennemfører og består du den lærerige og krævende uddannelse, og vi håber, at det ender med, at vi ikke kan undvære hinanden.

Vi ønsker ganske enkelt at tiltrække, udvikle - og beholde - mediebranchens bedste medarbejdere!

Om dig
Du evner at lytte, gennemskue og forudse andre menneskers behov og ønsker, og du brænder for i et tæt samarbejde at hjælpe og rådgive dine kunder til den bedste løsning.

Du er engageret, selvstændig, målrettet, dedikeret, og så har du lyst til at sælge! Hensigten er, at du bliver fortrolig med vores medier og alt det, du som rådgiver kan hjælpe kunderne med.

Du ligner os andre, fordi du har:

 • Ledt efter en chance for at være med til at skabe store fælles resultater samtidigt med du opbygger din egen kundeportefølje
 • En smilende og hjælpsom personlighed, der godt kan lide udfordringer
 • Et hjerte der banker for kunder
 • Overblik, energi og is i maven
 • B-kørekort og egen bil

Vi tilbyder
Udover en eftertragtet 1-årig salgsuddannelse med fuld løn og pension får du også:

 • Mulighed for at være med til at realisere NORDJYSKE Mediers ambitiøse fremtid
 • Ansvaret for din egen kundeportefølje
 • Hjælpsomme, dygtige og sjove kolleger
 • Fremtidsrettet netværk blandt førende nordjyske beslutningstagere
 • Faglig sparring og feedback fra chefen som sikrer effektiv, tryg udvikling af dit salgstalent
 • Professionelle arbejdsredskaber som hjælper dig med at være en kvalificeret rådgiver for kunderne

Ansættelse i en innovativ og førende mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kolleger med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier.

Alt det praktiske
Stillingen er på fuld tid med primært arbejdssted i Aalborg. Stillingerne er tilknyttet Erhvervssalg Syd/Vest, som dækker Aalborg, Himmerland og Thy.

Du vil få en fast løn på kr. 23.000 plus pension og andre fordele. Du får kørselsgodtgørelse for kørsel i egen bil. Vi stiller en bærbar PC og iPhone til rådighed for dig. Der er 3 måneders prøvetid i ansættelsen.

Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordjyske.dk, mrk. salgstrainee senest 17. januar 2021. Vi forventer stillingerne besat 1. marts.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Thomas Holst Frederiksen på telefon 2845 9724 eller på thf@nordjyske.dk

Vi glæder os til at modtage dit CV og ansøgning.

For yderligere information om NORDJYSKE Medier se www.nordjyskemedier.dk

NORDJYSKE Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Holst Frederiksen
Tlf:
2845 9724
Adresse
Langagervej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2021
Udløber:
17-01-2021
Kviknummer:
LJA-81546688
Jobtype:
Fuldtid
Elev/Lærling
Trainee
Arbejdsområde:
Media,
Salg & Kommunikation
Lignende job
Intego
Aalborg, Nordjylland
Frist:
11-02-2021
Svenstrupgård Administrationen
Aalborg, Nordjylland
Frist:
31-01-2021
Job fra denne arbejdsgiver
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
09-02-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
15-02-2021
Aalborg, Nordjylland
Frist: 
04-02-2021
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.