Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Deres Auto A/S

Deres Auto A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 10-11-2018

2 pladesmede til Nuuk

INUITRecruitment aps søger for Deres Auto A/S 2 pladesmede til Nuuk.

Deres Auto A/S er Grønlands største værksted og bilforretning og omsætter for et trecifret millionbeløb fordelt ligeligt på salg og værksted.

I jobbet som Pladesmed vil du få spændende udfordringer samt mulighed for at arbejde i et team af friske og glade kolleger. Deres Auto A/S ønsker at være en stærk samarbejdspartner for vores kunder og vi lægger vægt på respekt, samarbejde og professionalisme.

Jobbet
I jobbet som pladesmed er det vigtigt at du har erfaring med opgørelse af autoskader samt opretning af biler. Du har desuden erfaring med bænkarbejde og det vil være en yderligere fordel, hvis du tidligere har arbejdet med autotakst (dog ingen betingelse).

Du arbejder sikkert allerede i dag som pladesmed på et autoværksted, men har lyst til nye jobmæssige udfordringer og arbejdet med mange bilmodeller og mærker.

Deres Auto A/S forhandler Mercedes, Toyota, Hyundai og Mitsubishi og forhandler også lastbiler for Mercedes og Fuso.

Om dig

Du har flere års kendskab til samt erfaring fra autobranchen. Du besidder et godt overblik, har ordenssans, men kan samtidig holde flere bolde i luften på en gang.

Herudover er du som person positiv og udadvendt samt har en fleksibel tilgang til dit arbejde. Du besidder gode samarbejdsevner og trives med at arbejde i et team, hvor vi hjælper og støtter hinanden i det daglige.

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job og lønpakke efter kvalifikationer samt hvis det ønskes, en bolig stillet til rådighed, hvor husleje betales efter gældende regler. Deres Auto A/S betaler naturligvis din tiltrædelsesrejse/flytning samt en årlig feriefri rejse.


Interesseret og forandringsparat?

Så opload din ansøgning samt CV (gerne vedlagt referencer) på
www.rekrutteringskompagniet.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Managing Partner Michael Østergård på tlf.: 40 89 12 86.

Deres Auto blev etableret i 1978 af Bohnstedt Petersen som Mercedes Benz forhandler på Grønland. I 2002 overtog Michael Munch Deres Auto A/S og i 2014 blev nogle af nøglemedarbejderne medejere og Adm. Direktør Torben Nielsen overtager ledelsen af Deres Auto. Deres Auto er den absolut største Autoforhandler i Grønland og har en vækst strategi der betyder kontinuerlig udvikling også af medarbejderne i virksomheden.Kontakt
Kontaktperson
Michael Østergaard
Tlf:
4089 1286
Adresse
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-11-2018
Udløber:
09-12-2018
Kviknummer:
LJA-67656162
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Lignende job
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Brønderslev Kommune
Nordjylland
Frist:
23-03-2019
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.