SØG JOB MED ET ENKELT KLIK - DER ER LIGE NU 
1.655
1.655
 JOBS
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Nordiske Medier

Nordiske Medier

|
Fyn
|
Indrykket 02-09-2020

2 mediekonsulenter NORDISKE Medier A/S, Odense

2 mediekonsulenter Nordiske Medier A/S

Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier og udgiver nogle af Skandinaviens ældste og mest læste fagblade. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Nordiske Medier er en del af Nordjyske Medier koncernen og har 250 medarbejdere med base i Aalborg, København, Stockholm, Gøteborg, Oslo og Helsingborg. Nordiske Medier udgiver over 50 medier og afholder mere end 80 brancherettede events årligt. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Vi udsender online-nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere, og har 450.000 læsere på vores printmedier.

Nordiske Medier er i en rivende udvikling og søger to mediekonsulenter, som har en sælger i maven og et brændende ønske om at blive en del af Skandinaviens største B2B-medie.


Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en god oplevelse er, at vi, der arbejder hos Nordiske Medier, selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner, og dette med udgangspunkt i vores værdier "Åbne", "Modige", "Passionerede" og "Ordentlige". Vi støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og tilbyder spændende udviklingsmuligheder i et uformelt og inspirerende miljø.

Som mediekonsulent bliver dine primære opgaver opsøgende salg via telefon samt udarbejdelse af tilbud. Du har løbende opfølgning på såvel den eksisterende kundeportefølje, ligesom du opsøger nye kunder. Du bliver en del af et stærkt kollegialt hold, som sammen med den daglige leder også understøtter dig i en oplæring i jobbet. Vi har det sjovt i vores travle hverdag, og det bliver aldrig trivielt.

Hvad tilbyder du os?

Du brænder for salg og er god til at skabe relationer. Vi vægter desuden højt, at du:

  • Er udadvendt og udstråler positiv energi
  • Arbejder struktureret og har overblik
  • Har erfaring inden for salg og gerne mediesalg
  • Har en resultatorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver
  • Bidrager til et godt kollegialt samarbejde

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på fuld tid. Løn efter kvalifikationer. Der er 3 måneders prøvetid i stillingen.

Jobbet udføres fra Nordiske Mediers afdeling i Odense, Havnegade 29, st., Odense

Nordiske Medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgs og afdelingsleder Peter Aagaard Nielsen på tlf. 26794917 eller pan@nordiskemedier.dk Se evt. mere om Nordiske Medier på www.nordiskemedier.dk

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til personale@nordiskemedier.dk hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt.


Kontakt
Kontaktperson
Peter Aagaard Nielsen
Tlf:
2679 4917
Adresse
Havnegade 29, st.
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2020
Udløber:
30-11-2020
Kviknummer:
LJA-80997739
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Media,
Salg & Kommunikation
Lignende job
POWER PEOPLE DANMARK ApS
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
07-12-2020
POWER PEOPLE DANMARK ApS
Frederikshavn, Nordjylland
Frist:
11-12-2020
Job fra denne arbejdsgiver
Storkøbenhavn
Frist: 
30-11-2020
Opret dit CV

Opret dit CV på NordjyskeJob.dk og bliv fundet af virksomhederne.

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.