KOM GODT I GANG

Vi har samlet en række tips, som du kan læse, hvis du klikker på linkene til højre.

Jobannoncen

En jobannonce indeholder en række krav og ønsker til den kommende medarbejder. I din ansøgning gælder det om, at du fortæller, hvordan du opfylder kravene. Du skal dog ikke afholde dig fra at søge jobbet, hvis du ikke lige opfylder alle kriterier, der er nævnt i jobannoncen. Men hvordan du skelner mellem de vigtige kriterier og ønskerne, kan du læse mere om under punktet ”Tips til din ansøgning” og ”Det skal du huske i din ansøgning”

CV

CV’et er et vigtigt element. Du kan få tip til det gode CV under ”Tip til dit CV: Bliv fundet af virksomheder” til højre. Her kan du læse nærmere om, hvordan dit CV bliver fundet, og hvilke ting du skal overveje at have med i din fritekst, så virksomheden finder dig.

En god ansøgning og et godt CV er alfa og omega for at komme i betragtning af et job.

Kom i kontakt med virksomhederne

NORDJYSKE Job bringer dig i direkte kontakt med virksomheder i hele Nordjylland - og vi har gjort det nemt for dig. Hvad enten du er nysgerrig, har travlt eller vil være foran - og derfor godt vil investere lidt tid i at gøre dig synlig overfor de virksomheder, der søger efter medarbejdere fremover. Læs lidt mere om, hvordan du kan være proaktiv her.

Anonymitet

NORDJYSKE Job passer på dine data, og giver dem ikke videre. Du bestemmer nemlig selv, hvornår du ønsker at frigive dine personlige oplysninger. Det kan du læse meget mere om under artiklen ”Sådan sikrer vi din anonymitet” til højre.

Held og lykke.